Boka biljetter till Colosseum

Colosseum

Se det bästa av Rom - utforska antika Rom, Colosseum och Forum Romanum till fots. Våra omtyckta guider delar med sig av sina kunskaper om och sin passion för den eviga staden Rom. Passa på att förboka biljetter hemifrån - det är rykande åtgång till dessa populära turer!

Colosseum
 
Det bästa av Rom - 2 h

Det bästa av Rom - 2 h

4.4
(37)

Följ med på en guidad rundtur i Colosseum och Forum Romanum och slipp de långa entréköerna! Lär dig mer om antikens Rom och se de gamla ruinerna leva upp. Boka biljetter online!

Från 526 kr
Det bästa av Rom - 3,5 h

Det bästa av Rom - 3,5 h

4.6
(40)

Följ med på en 3½-timmars rundtur som täcker Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Fontana di Trevi och Piazza Navona. Upplev det bästa av Rom med en auktoriserad guide och lär dig mer om stadens imponerande historia.

Från 633 kr
Colosseum & kvällstur i Rom

Colosseum & kvällstur i Rom

Följ med på vår populära kvällstur som kombinerar ett besök i antika Rom, Colosseum och Forum Romanum, med en kvällspromenad i Rom. Guidad tur i Colosseum och Forum Romanum, samt egen tid att utforska Palatinen. Avsluta kvällen med en guidad vandring i Roms historiska hjärta.

Från 848 kr
Guidad tur i Vatikanen + Colosseum: Gå före i kön

Guidad tur i Vatikanen + Colosseum: Gå före i kön

Denna 2-i-1 biljett kombinerar en av våra mest populära guidade turer i Vatikanen (Inkl. Peterskyrkan) med en Fast Track-biljett till Colosseum, där du går före de ordinarie köerna. Colosseum biljetten ger dig även tillgång till Forum Romanum och Palatinen. Detta är ett mycket populärt biljettpaket, så se till att boka i förväg!

Från 848 kr
Endast entré till Vatikanen & Colosseum: Gå före i kön

Endast entré till Vatikanen & Colosseum: Gå före i kön

Gå före i köerna till två av de mest populära sevärdheterna i Rom - Vatikanen och Colosseum! Om du bokar prioriterade entrébiljetter till både Vatikanen och Colosseum här, sparar du 5% jämfört med att köpa dem individuellt. Gör som andra smarta resenärer, boka biljetter hemifrån!

Från 590 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen