Sightseeing

Här kan du läsa mer om våra olika guidade turer i Rom! Följ med på en promenad bland Roms vackra kyrkor, utforska staden på en Segway, se både det antika Rom och Vatikanstaten på en heldagstur, eller varför inte njuta av en kvällspromenad och uppleva Rome by night?

Sightseeing
 
Roms kryptor & katakomber

Roms kryptor & katakomber

5.0
(1)

Följ med på en fascinerande resa tillbaka i tiden, längs Roms långa vindlande katakomber och dess kryptor. Du kommer aldrig tro vad som ligger under Roms gator, förrän du ser det med dina egna ögon! Besök den kusliga Capuchin-kryptan, dekorerad med dödskallar och ben och utforska Basilica San Clemente! Boka biljetter hemifrån!

Från 740 kr
Kvällspromenad i Rom

Kvällspromenad i Rom

4.0
(1)

Njut av en 2-timmars guidad promenad i Rom vid solnedgången och upplev den vackra staden i ett nytt ljus. Se många av de mest berömda sevärdheterna, som Pantheon, Capitol Hill, Piazza Navona och mycket mer. Boka dina biljetter till denna kvällstur redan idag!

Från 419 kr
Rom på en Segway

Rom på en Segway

Utforska Rom på det mest roliga och underhållande sättet - på segway! Det är den perfekta sightseeingturen för både familjer med tonåringar, par och individer, som skulle vilja se Rom och lära sig mer om den historiska staden. Boka dina biljetter online och säkra din plats på denna populära tur!

Från 805 kr
Heldagstur i Rom

Heldagstur i Rom

4.5
(10)

Följ med på en heldagstur i Rom och upplev stadens alla höjdpunkter. Du får inte bara njuta av Roms mest berömda sevärdheter, du går dessutom före i de timmeslånga köerna till både Colosseum, Vatikanens Museum och Peterskyrkan.

Från 1233 kr
Vatikanen & Rom City Pass

Vatikanen & Rom City Pass

4.2
(6)

Med ett Vatican & Rome Card får du fri entre till Vatikanstaten, dess museum och trädgårdar, entrébiljetter till två valfria sevärdheter, fria resor i Rom med buss och metro samt rabatt på över 30 attraktioner. Boka Vatikanen & Rom-kortet här!

Från 1158 kr
I fotspåren av Änglar & demoner

I fotspåren av Änglar & demoner

5.0
(1)

Besök platser från Dan Browns världsberömda roman "Änglar och demoner" på en 3-timmars guidad promenadtur i Rom. Upptäck hemligheterna i Illuminati-rörelsen bland statyer av Bernini och texter av Galileo. Säkra dina biljetter, boka i förväg!

Från 269 kr
Roms torg & piazzor

Roms torg & piazzor

Besök Roms mest spektakulära torg och piazzor på en tre timmars guidad promenad med en liten intim turistgrupp. Vandringen börjar vid ett av Roms mest berömda torg, Petersplatsen, och fortsätter till Piazza Navona, Pantheon, Fontana di Trevi och Spanska trappan. Det blir en oförglömlig utflykt – boka din biljett redan idag!

Från 697 kr
Roms fontäner

Roms fontäner

Följ med på en omtyckt guidad promenad i Rom och se stadens vackra fontäner. Besök Piazza Navona, se Pantheon, kasta ett mynt i Fontana di Trevi och beundra den otroliga Triton-fontänen. Säkra din biljett till turen, boka hemifrån!

Från 161 kr
Rom i aftonskrud

Rom i aftonskrud

Njut av den magiska atmosfären i Rom by night, på denna 2,5 timmes guidade kvällspromenad. Beundra vackert upplysta torg, fontäner och stadens renässans- och barockarkitektur. Din lokala guide och konsthistoriker berättar om stadens imponerande arkitektur och historia. Säkra din plats, boka din biljett hemifrån!

Från 590 kr
Familjen Borgia - en historisk tur till fots

Familjen Borgia - en historisk tur till fots

Låt din lokala konsthistoriker och guide ta dig med på en fascinerande två timmars promenad i Rom. Lär dig mer om den mäktiga, kontroversiella och grymma romerska renässansfamiljen – Borgias, och beundra några av de skatter som finns kvar från det framstående House of Borgia. Boka biljetter i förväg!

Från 805 kr
Spökjakt i Rom

Spökjakt i Rom

Följ med på en 2-timmars spökjakt i Rom, en kvällspromenad där du får höra berättelser om mystiska legender och intressanta myter. Vandra längs de historiska gatorna och leta efter några av Roms levande döda. I turen ingår några av Roms mest berömda sevärdheter, upplysta på kvällen.

Från 805 kr
Hop-On Hop-Off Rom CitySightseeing

Hop-On Hop-Off Rom CitySightseeing

Att utforska Rom på egen hand har aldrig varit så enkelt och spännande! Använd de röda CitySightseeing Hop-on Hop-off bussarna och beundra denna underbara stad i din egen takt! Välj mellan 24, 48 eller 72-timmars biljetter. Boka dina biljetter hemifrån, e-biljetten skickas till din inkorg.

Från 183 kr
Roms kryptor, katakomber & mörka hjärta

Roms kryptor, katakomber & mörka hjärta

Upplev Roms mörka förflutna på en kuslig tur bland stadens kryptor och katakomber! Besök gamla delar av stadens hjärta och begravningsplatser långt under de moderna och hårt trafikerade gatorna. Utforska Roms katakomber, besöka basilikan San Clemente och Kapucinerkryptan - även känd som "Benkapellet". Max 20 deltagare per grupp! Boka redan idag!

Från 901 kr
Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen är en guidad 4,5 timmars tur genom gatorna i antikens Rom och Vatikanstatens prakt. Gå före i köerna till Colosseum och Vatikanmuseerna med din guide och utforska några av Roms mest otroliga sevärdheter. Boka biljett nu och säkra din plats på denna populära tur!

Från 955 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen