Endast entrébiljett till Colosseum - Gå före i kön

Endast entrébiljett till Colosseum - Gå före i kön

Pris från 317 kr

Köp din entrébiljett till Colosseum hemifrån och gör dig redo att utforska Colosseum, Forum Romanum och Palatinen i din egen takt! Originalbiljetten (e-biljett) skickas direkt till din inkorg! 
 
Höjdpunkter: 
- Skippa köerna till biljettkassan & gå direkt in i Colosseum
- Få en GRATIS självguidad rundtur i Vatikanstaten!
- Strosa runt i Forum Romanum & bestig Palatinen
- Låt dig uppslukas av Roms historia 

Utforska Colosseum & Antika Rom
Gå före köerna till Colosseum, Forum Romanum och legendariska Palatinen, med en förbokad endast entrébiljett.

Denna nya biljettvariant till Colosseum har skräddarsytts för resenärer som hellre utforskar antika Rom på egen hand, än att delta i en guidad rundtur. Ett tips är att ta med en karta, en guidebok eller ladda ner en app, då det finns mycket att läsa om och se! 

Hur får jag mina biljetter?
 
Strax efter att din bokning online är klar, (och senast inom 48 timmar), skickas din originalbiljett (e-biljett) till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med till Colosseums huvudingång. Du går förbi eventuella köer av människor som väntar i kö till biljettkassan, och kan istället gå direkt till vändkorsen vid ingången.

Du kan även börja ditt besök vid Forum Romanum, huvudentrén finns vid Largo della Salara Vecchia 5/6, mitt på Via del Fori Imperali mellan Piazza Venezia och Colosseum. Eller vid Palatinen, är entrén på Via di San Gregorio 30, mellan Colosseum och Circus Maximus.

Hur länge är min biljett giltig? 
Din biljett är endast giltig på det valda datumet, men du kan besöka Colosseum och Forum Romanum vilken tid du önskar. Du kan endast använda din biljett vid ett tillfälle. Om du går ut, får du inte komma in igen, detta p.g.a. strikta entréregler på respektive ställe. 

När kan jag besöka Colosseum? 
Colosseum har öppet dagligen mellan kl. 08:30 och 19:00. Sista entré är kl. 18:00.
 
Varför är dessa biljetter dyrare än priset som står på biljetten?
Priset du betalar per biljett inkluderar förutom biljettpriset till Colosseum, bokningsavgifter till vår lokala agent i Rom och till oss, Ticmate.
Om du köar vid Colosseums biljettkassa betalar du ca 14 € per biljett, och då får du räkna med att du får stå i kö under en lång tid. Väntetiden kan överstiga 2 timmar. Våra biljetter ger dig prioriterad entré, du sparar mycket tid genom att undvika köerna till Colosseums biljettkassa och vid ingången! Smarta resenärer väljer att boka i förväg och få förtur.

Kan jag ta med min ryggsäck? 
Nej, av säkerhetsskäl är ryggsäckar, stora handväskor eller resväskor inte tillåtna inne i Colosseum, Forum Romanum och Palatinen. 

Finns det barnbiljetter? 
Tyvärr, det finns inga särskilda priser för barn.

Hur fungerar rundturen på egen hand i Vatikanen?
Det smarta med den självguidade turen i Vatikanen är inte bara att den är gratis!
Den är värdefull för alla som är intresserade av Vatikanens historia, konst och arkitektur och som vill utforska Vatikanen på egen hand utan guide, men ändå vill ta del av alla bra insider-tips och fakta som en auktoriserad guide kan ge.
Konsthistorikern som har skapat denna självguidade sightseeing är oerhört populär och eftertraktad för privata guidade turer i Rom. Denna tur på egen hand innehåller alla Vatikanens höjdpunkter.
Du får ett PDF-dokument till den självguidade turen i Vatikanen, tillsammans med din e-biljett till Colosseum.
Du kan köpa dina entrébiljetter till Vatikanen här. (Entré till Vatikanen inte ingår inte i den gratis självguidade turen i Vatikanstaten). 

Är Colosseum handikappvänligt/rullstolsanpassat? 
Ja, huvudentrén är fri från trappsteg och interiören är relativt slät. En hiss finns till den övre nivån. Vissa partier utanför entrén består av kullersten. Forum Romanum och Palatinen är inte rullstolsvänliga med många trappsteg och nivåskillnader.

* Notera
att alla besökare måste gå igenom en säkerhetskontroll för att komma in i Colosseum. Du går inte förbi eventuella köer till säkerhetskontrollen.

 

Riktigt bra 3.7

3.7 Betyg från 3 kundrecensioner
Smidigt

Smidigt, dock var det lite tidigt att hinna hämta biljetterna halv 9 på morgonen, hade uppskattats att kunna hämta biljetterna på fler ställen och med mer generösa öppettider.

Karin, Stockholm
TOR, 21 APR 2016
3.7
Smidigt

Smidigt, dock var det lite tidigt att hinna hämta biljetterna halv 9 på morgonen, hade uppskattats att kunna hämta biljetterna på fler ställen och med mer generösa öppettider.

Karin, Stockholm
TOR, 21 APR 2016
3.7
Otydligt

Från början förstod vi inte varför biljetterna skulle hämtas 8:45, och gör det fortfarande inte. Däremot är slutsatsen den att tiden var bra då detta blev en möjlighet att unvika de längsta köerna. Att "vägvisningen" utanför Colosseum var otydlig för oss med förköpta är en annan sak. Att vi till slut ändå hamnade i samma kö som alla andra för att gå genom säkerhetskontrollen är också en sak. Sammantaget tror jag vi tjänade mer på att vara i tid än att ha förköpta biljetter.

Pierre, Uppsala
TOR, 14 APR 2016
3.7

Boka biljetter

Välj datum
Endast entrébiljett till Colosseum - Gå före i kön Info

Endast entrébiljett till Colosseum - Gå före i kön
Colosseum,
Piazza del Colosseo,
Rom

Info

Endast entrébiljett till Colosseum - Gå före i kön
Colosseum har öppet dagligen 08:30-18:30 (apr-okt) och 08:30-16:30 (nov-mar). Sista entré 1 timme före stängning.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Manzoni

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen