Colosseum - Gå före i kön

Colosseum - Gå före i kön

Pris från 314 kr

Få original biljetten (e-biljett) till Antika Rom skickad direkt till din inkorg och utforska Colosseum, Forum Romanum och Palatinen i din egen takt.
 
Höjdpunkter: 
- Gå före i köerna och gå direkt in i Colosseum
- Strosa runt i Forum Romanum och bestig Palatinen
- Låt dig uppslukas av Roms historia 

Utforska Colosseum & Antika Rom
Gå före köerna till Colosseum, Forum Romanum, och legendariska Palatinen, med prioriterad entrébiljett.

Vår nya biljett variant till Colosseum har skräddarsytts för resenärer som hellre utforskar antika Rom på egen hand, än att delta i en guidad rundtur. Ett tips är att ta med en karta, en guidebok eller ladda ner en app, då det finns mycket att läsa om och se! 

Hur får jag mina biljetter?
 
Strax efter att din bokning online är klar, och senast inom 48 timmar, skickas din originalbiljett (e-biljett) till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med till Colosseums huvudingång. Se till att du går förbi eventuella köer av människor som väntar på sina biljetter, och gå direkt till vändkorsen vid ingången. Du kan även börja vid Forum Romanum, huvudentrén finns vid Largo della Salara Vecchia 5/6, mitt på Via del Fori Imperali mellan Piazza Venezia och Colosseum. Om du vill börja vid Palatinen, är entrén på Via di San Gregorio 30, mellan Colosseum och Circus Maximus.

Hur länge är min biljett giltig? 
Din biljett är endast giltig på det valda datumet, men du kan besöka Colosseum och Forum Romanum vilken tid du önskar. Du kan endast använda din biljett vid ett tillfälle. Om du går ut, får du inte komma in igen, detta p.g.a. strikta entréregler på respektive ställe. 

När kan jag besöka Colosseum? 
Colosseum har öppet dagligen mellan kl. 08:30 och 19:00. Sista entré är kl. 18:00.
 
Varför är dessa biljetter dyrare än priset som står på biljetten?
Priset du betalar per biljett inkluderar förutom biljettpriset till Colosseum, bokningsavgifter till vår lokala agent i Rom och till oss, Ticmate.
Om du köar vid Colosseums biljettkassa betalar du ca 14 € per biljett, och då får du räkna med att du får stå och köa under en lång tid. Väntetiden kan överstiga 2 timmar.
Våra biljetter ger dig prioriterad entré, du sparar mycket tid genom att undvika köerna till Colosseums biljettkassa och vid ingången! Smarta resenärer väljer att boka i förväg och få förtur.

Kan jag ta med min ryggsäck? 
Nej, av säkerhetsskäl är ryggsäckar, stora handväskor eller resväskor inte tillåtna inne i Colosseum, Forum Romanum och Palatinen. 

Finns det barnbiljetter? 
Tyvärr, finns inget barn pris.  

* Notera
att alla besökare måste gå igenom en säkerhetskontroll för att komma in i Colosseum. Du går inte förbi eventuella köer till säkerhetskontrollen.

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Smidigt

Smidigt, dock var det lite tidigt att hinna hämta biljetterna halv 9 på morgonen, hade uppskattats att kunna hämta biljetterna på fler ställen och med mer generösa öppettider.

Karin, Stockholm
TOR, 21 APR 2016
4.0

Boka biljetter

Välj datum
Colosseum - Gå före i kön Info

Colosseum - Gå före i kön
Colosseum,
Piazza del Colosseo,
Rom

Info

Colosseum - Gå före i kön
Colosseum är öppet dagligen 08:30-18:30 (apr-okt) och 08:30-16:30 (nov-mar). Sista entré 1 timme före stängning.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Manzoni

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen