Boka biljetter till Vatikanen

Vatikanen

Besök Vatikanstaten och utforska Vatikanens Museum med sina rika konstsamlingar, lär dig mer om de fantastiska målningarna i Sixtinska kapellet och låt dig hänföras av Peterskyrkans rymd. Läs mer om våra omtyckta och mycket populära guidade runturer i Vatikanstaten nedan.

Vatikanen
 
Vatikanen på förmiddagen

Vatikanen på förmiddagen

4.5
(72)

Boka dina biljetter till Vatikanen på förmiddagen hemifrån och säkra din plats på denna populära guidade tur i Vatikanens museer och Sixtinska kapellet. Peterskyrkan, kan du utforska på egen hand efter den guidade turen. Boka online och gå före i köerna!

Från 505 kr
Vatikanens Museum, Vatakomber och Peterskyrkan

Vatikanens Museum, Vatakomber och Peterskyrkan

4.5
(113)

Upplev tre av de mest populära sevärdheterna i Rom: Vatikanens Museum, Sixtinska Kapellet, och Peterskyrkan med Vatakomberna - allt i en och samma guidade tur! Boka dina biljetter hemifrån och undvika alla köer!

Från 608 kr
Vatikanen på eftermiddagen

Vatikanen på eftermiddagen

4.1
(23)

Boka dina biljetter till Vatikanen på eftermiddagen hemifrån och skippa köerna till Vatikanen. Upplev Vatikanens museer och Sixtinska kapellet. Peterskyrkan, kan du utforska på egen hand efter den guidade turen. Boka online redan idag!

Från 505 kr
Audiens hos Påven

Audiens hos Påven

Upplev den enda guidade turen med audiens hos Påven. Tusentals pilgrimer från hela världen samlas varje onsdag för att se Franciskus och nu har du också chansen! Det är strikt begränsat antal platser, så se till att boka dina biljetter i god tid!

Från 350 kr
Tur i Vatikanens Trädgårdar

Tur i Vatikanens Trädgårdar

Njut av naturens skönhet och alla arkitektoniska skatter som gömmer sig i Vatikanens trädgårdar! På denna utflykt kan du beundra konstverk, naturliga underverk och många viktiga monument i världens minsta stat, åkandes i en miljövänlig öppen buss som kör dig runt i trädgården. Boka din plats på turen redan idag!

Från 875 kr
Vatikanen på kvällen inkl. middag

Vatikanen på kvällen inkl. middag

Njut av en exklusiv guidning av Vatikanens museum efter ordinarie stängningstid! Beundra de världsberömda konstverken i en långsammare takt och med mindre publik. I turen ingår en härlig middagsbuffé! Se till att få en plats på denna unika tur, boka din biljett hemifrån!

Från 1071 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen