Boka biljetter till Vatikanen

Vatikanen

Besök Vatikanstaten och utforska Vatikanens Museum med sina rika konstsamlingar, lär dig mer om de fantastiska målningarna i Sixtinska kapellet och låt dig hänföras av Peterskyrkans rymd. Läs mer om våra omtyckta och mycket populära guidade runturer i Vatikanstaten nedan.

Vatikanen
 
Vatikanens museum, vatakomber & Peterskyrkan

Vatikanens museum, vatakomber & Peterskyrkan

4.6
(129)

Upplev tre av de mest populära sevärdheterna i Rom: Vatikanens Museum, Sixtinska Kapellet, och Peterskyrkan med Vatakomberna - allt i en och samma guidade tur! Boka dina biljetter hemifrån och undvik alla köer!

Från 636 kr
Vatikanen på förmiddagen

Vatikanen på förmiddagen

4.5
(85)

Boka dina biljetter till Vatikanen på förmiddagen hemifrån och säkra din plats på denna populära guidade tur i Vatikanens museer och Sixtinska kapellet. Peterskyrkan, kan du utforska på egen hand efter den guidade turen. Boka online och gå före i köerna!

Från 529 kr
Vatikanen på eftermiddagen

Vatikanen på eftermiddagen

4.1
(25)

Boka dina biljetter till Vatikanen på eftermiddagen hemifrån och skippa köerna till Vatikanen. Upplev Vatikanens museer och Sixtinska kapellet. Peterskyrkan, kan du utforska på egen hand efter den guidade turen. Boka online redan idag!

Från 529 kr
Skip the line Vatican Ticket

Skip the line Vatican Ticket

Skip the line to the Vatican with prebooked tickets! Just print your ticket, walk past the long entry lines and straight into the Vatican. Don't waste your precious time, book your Vatican skip the line tickets from home!

Från 301 kr
Audiens hos Påven

Audiens hos Påven

Upplev den enda guidade turen med audiens hos Påven. Tusentals pilgrimer från hela världen samlas varje onsdag för att se Franciskus och nu har du också chansen! Det är strikt begränsat antal platser, så se till att boka dina biljetter i god tid!

Från 367 kr
Vatikanens trädgårdar

Vatikanens trädgårdar

Njut av naturens skönhet och alla arkitektoniska skatter som gömmer sig i Vatikanens trädgårdar! På denna utflykt kan du beundra konstverk, naturliga underverk och många viktiga monument i världens minsta stat, åkandes i en miljövänlig öppen buss som kör dig runt i trädgården. Boka din plats på turen redan idag!

Från 916 kr
Vatikanen på kvällen inkl. middag

Vatikanen på kvällen inkl. middag

Njut av en exklusiv guidning av Vatikanens museum efter ordinarie stängningstid! Beundra de världsberömda konstverken i en långsammare takt och med mindre publik. I turen ingår en härlig middagsbuffé! Se till att få en plats på denna unika tur, boka din biljett hemifrån!

Från 1121 kr
Vatikanen & trädgårdarna, inkl. frukost

Vatikanen & trädgårdarna, inkl. frukost

Följ med på en exklusiv halvdagstur till Vatikanstaten! Undvik folkmassorna med ett besök tidigt på morgonen. Njut av en härlig frukostbuffé, koppla av på en 45-minuters tur i trädgårdarna i en minibuss, samt njut av en 3-timmars guidad promenad i Vatikanens museer och Peterskyrkan. Denna mycket populära tur säljer ut snabbt, så se till att boka dina biljetter i förväg!

Från 1498 kr
Vatikanen - Extended

Vatikanen - Extended

Njut av en förlängd tur i Vatikanen, en utflykt med det där lilla extra! I en garanterat liten grupp besöker du museerna, Bramante-trappan, Sixtinska kapellet, Pinacoteca och Peterskyrkan. Denna guidade tur är ett måste för alla som letar efter en djupgående rundtur i Vatikanen och dess museum! Boka dina biljetter hemifrån och skippa de långa entréköerna!

Från 927 kr
Vatikanen på kvällen

Vatikanen på kvällen

Utforska Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet på kvällstid och njut av mästerverken utan de stora folkmassorna. Varje år och under en begränsad period, håller Vatikanens museum öppet på kvällstid, efter de officiella öppettiderna. Se till att vara en av de lyckliga som får ta del av detta specialbesök! Boka biljetter redan idag!

Från 690 kr
Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen är en guidad 4,5 timmars tur genom gatorna i antikens Rom och Vatikanstatens prakt. Gå före i köerna till Colosseum och Vatikanmuseerna med din guide och utforska några av Roms mest otroliga sevärdheter. Boka biljett nu och säkra din plats på denna populära tur!

Från 960 kr
Vatican Tour & Colosseum w. skip the line

Vatican Tour & Colosseum w. skip the line

This 2-in-1 ticket and tour experience combines one of our most popular Vatican tours (including a visit to St. Peter's Basilica) with a skip-the-line Colosseum ticket. The Colosseum ticket also grants access to the Roman Forum and Palatine Hill. This is a very popular tour, so make sure to book in advance!

Från 852 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen