Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Roms torg & piazzor

Besök Roms mest spektakulära torg och piazzor på en tre timmars guidad promenad med en liten intim turistgrupp. Vandringen börjar vid ett av Roms mest berömda torg, Petersplatsen, och fortsätter till Piazza Navona och Pantheon. Passa på att kasta ett mynt i Fontana di Trevi och gå uppför den berömda Spanska trappan på Piazza di Spagna.

Höjdpunkter:
- Utforska Roms torg & piazzor
- Besök Petersplatsen i Vatikanstaten
- Kasta ett mynt i Fontana di Trevi
- Besök det imponerande Pantheon-templet
- Gå uppför Spanska trappan
- Njut av utsikten från Trinità dei Monti

Utforska de vackra torgen i Rom
Upptäck några av de viktigaste torgen i Rom på en 3-timmars vandringstur i en liten grupp. Turen startar vid Petersplatsen där du möter upp med din lokala, engelsktalande guide.

Nästa stopp blir det livliga torget Piazza Navona, byggd på samma plats som Stadium of Domitian. Nu är det ett av de mest detaljerade av Roms barock-torg, bland torgets många höjdpunkter är Berninis Fontana dei Quattro Fiumi (de fyra flodernas fontän).

Sedan fortsätter vi till Trevi-distriktet och besöker den kanske mest berömda fontänen i Rom (och i hela världen?). Fontana di Trevi lockar legioner av turister, som kastar ett mynt i vattnet för att säkerställa att de återvänder till Rom en dag.

Från Fontana di Trevi vandrar vi vidare till det magnifika templet Pantheon, tillägnad de olympiska gudarna och ett av de bäst bevarade monumenten från det antika Rom. Väl inne i Pantheon förundras du över världens största icke-armerade betongkupol och det magnifika ”takfönstret”, hålet på 8,3 diameter, som släpper in både ljus och regn!

Det sista stoppet på promenaden är Piazza di Spagna, där du kan gå uppför den berömda Spanska trappan för en fantastisk utsikt över staden från Trinità dei Monti.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen?
Turen startar på Petersplatsen, mellan hörnet av Pio XII och Largo del Colonnato. Vänligen möt upp 15 minuter innan turen startar.

Var slutar turen?
Vid Piazza di Spagna.

Hur lång tid varar turen?
Ca 3 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 7-18 år. Barn under 7 följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Viktig information:
- Detta är en guidad utflykt till fots. Vi rekommenderar bekväma promenadskor.

Öppettider

The tour operates Monday to Saturday at 10 AM.

Boka
Från 1 037 kr

ons, 24 jul 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 3 timmar

Öppettider

Vägbeskrivning

Roms torg & piazzor

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!