Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Vatikanen på kvällen inkl. middag

Från kr 1193
Njut av en exklusiv guidning av Vatikanens museum efter ordinarie stängningstid! Beundra de världsberömda konstverken i en långsammare takt och med mindre publik. I turen ingår en härlig middagsbuffé på Vatikanens innergård.

Höjdpunkter:
- Utforska Vatikanens museum efter stängningstid
- Skippa de ordinarie köerna
- Njut av en läcker middagsbuffé
- Se det bästa av Vatikanens museum
- Beundra Sixtinska kapellet
- Garanterat liten grupp (max 20).
- Gratis för barn under 6 år

En exklusiv visning i Vatikanen inkl. middag
På denna exklusiva tur blir du eskorterad förbi alla köer in i Vatikanenstaten.

I de vackra omgivningarna på innergården Pinecone Courtyard får du njuta av en läcker middagsbuffé med lokala maträtter och viner, innan det är dags för den guidade turen inne i Vatikanens museiesalar. En middag inne i Vatikanstaten är en unik upplevelse som bara några få får uppleva.

Efter en generös och välsmakande middagsbuffé, är du mer än redo att njuta av de månghundraåriga konstverken tillsammans med din kunniga, engelsktalande guide. Guiden blåser liv i museet och dess historia med underhållande kommentarer och djupa kunskap. Turen är utformad för att visa dig guldkornen i museerna, konstverk som människor reser när och fjärran ifrån för att beskåda. Den guidade turen är både omfattande och varierande och du får se alla Vatikanens höjdpunkter, från Pinecone Couryard och den öppna terrassen med utsikt över Vatikanens trädgårdar och naturligtvis Sixtinska kapellet.

Hur får jag mina biljetter? 

Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen?
Samling vid foten av den breda trappan mittemot ingången till Vatikanens museum. Vänligen var på plats 15 minuter innan turen startar.

Hur länge varar turen?
3,5 timme.

Är det en särskild klädkod?
Ja, det råder en strikt klädkod. Knän och axlar måste täckas, för både män och kvinnor. Turoperatören City Wonders och Ticmate kan inte hållas ansvariga om någon nekas inträde på grund av felaktig klädsel. 

Finns det barnbiljetter? 
Ja, för barn mellan 6-18 år. Barn under 6 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

Öppettider

Fredagar kl. 18:00

Boka

ons, 21 nov 2018

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Spara tid - gå före i kön

Guidning på:

Varaktighet: 3 timmar 30 minuter

Öppettider

Fredagar kl. 18:00

Vägbeskrivning

Vatikanen på kvällen inkl. middag