Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Colosseum & kvällstur i Rom

Från kr 975
Vår 2-i-1 sightseeing börjar med en guidad tur i magnifika Colosseum. Därefter blir det en guidad tur i Forum Romanum, följt av tid till att utforska Palatinen på egen hand. Avsluta dagen med en guidad kvällspromenad runt i Roms historiska centrum!

Höjdpunkter:
- 2-i-1 sightseeing - Colosseum & kvällstur i Rom
- Gå före i kön till Colosseum med din guide
- Guidad tur i Forum Romanum
- Spendera tid att utforska Palatinen på egen hand
- Ta en paus på en bar innan del 2 av turen börjar
- Njut av en promenad i det historiska hjärtat av Rom

Njut av antika & historiska Rom
Skippa de långa köerna och gå direkt in den berömda amfiteatern med din guide, där du får höra mer om varför det dagliga livet var ett farligt liv för många av Roms invånare under antiken. Hör mer om varför Colosseum byggdes, när och av vem. 

Se ut över arenagolvet där så många människor dog för den offentliga underhållningen. Du får gå nästan ända upp till toppen av Colosseum, där du kan njuta av en fantastisk utsikt över de världsberömda ruinerna. Vandra därefter tillbaka ner till terra firma, där du får veta mer om Colosseum och Porta Libitinas mörka själ.

Efter besöket i Colosseum är det dags för en omfattande guidad tur i Forum Romanum, där du får en närmare titt på Roms ursprung; myterna, kulterna, templen, kristnandet, kejsarna, slavarna och hur allt detta har format den värld vi lever i idag.

Del 1 av denna 2-i-1 sightseeing, avslutas cirka kl. 17:30. Du kan stanna kvar i Forum Romanum och Palatinen i ytterligare en timme och utforska området på egen hand.

När du lämnar Forum Romanum har du tid att pausa lite i en bar i närheten, innan kvällens rundvandring i Rom, del 2 av denna 2-i-1 sightseeing, börjar kl. 19:00.

Vi ger oss iväg på en fantastisk och fascinerande promenad bland de vackraste torgen i Rom, där du får se magnifika fontäner, tempel, kyrkor, monument och ruiner av det verkliga Rom, både på och utanför allfartsvägarna.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen?
Turen startar utanför turistbyrån på Via dei Fori Imperiali. Adressen står på din e-biljett. Vänligen möt upp 15 minuter innan avfärd.

Hur lång tid varar turen?
Ca 4,5 timmar.

Är detta en guidad tur till fots?
Ja, det är en guidad promenadtur, vilket innebär en hel del gående, upp och ner för kullar och trappor. Bekväma skor rekommenderas.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn under 18 år.

Viktig information:
Av säkerhetsskäl är ryggsäckar, stora handväskor, resväskor etc. förbjudna inne i Colosseum, Forum Romanum och Palatinen.

Öppettider

Dagligen (utom söndagar) kl. 15:00.

Boka

ons, 21 nov 2018

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Spara tid - gå före i kön

Guidning på:

Varaktighet: 4 timmar 30 minuter

Öppettider

Dagligen (utom söndagar) kl. 15:00.

Vägbeskrivning

Colosseum & kvällstur i Rom

Via dei Fori Imperiali 1 00186 Rome