Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

VIP heldagstur till Capri

Från kr 2855
Njut av en exklusiv VIP heldagsutflykt till ön Capri från Rom. Besök parfymfabriken Carthusia, provsmaka Limoncello och utforska den berömda Blå grottan (tillval).

Höjdpunkter:
- Heldagstur till Capri från Rom
- Koppla av på bussen till Neapels hamn
- Njut av båtturen till ön Capri
- Upptäck städerna Capri och Anacapri
- Besök den berömda Blå grottan (Tillval, ingår ej!)
- Känn dofterna i parfymeriet Carthusia
- Provsmaka Limoncello från Capri
- Njut av en liten grupp på 25 personer eller färre

Besök vackra ön Capri i södra Neapelbukten
På denna VIP utflykt slipper du folkmassorna, livliga köer och undviker långa väntetider med kollektivtrafiken, du kliver bara ombord på den bekväma luftkonditionerade charterbussen och låter din guide ta hand om allt!

Turen startar från centrala Rom där du möter upp med din guide och resten av gruppen. Bussen styr kosan mot hamnen i Neapel, inklusive ett kort frukoststopp längs vägen. Från Neapels hamn blir det en en-timmes transfer med snabbfärjan (high speed ferry) som tar dig direkt till ön Capri.

Väl där träffar du den lokala guide som kommer att guida dig genom städerna Capri och Anacapri. Du får upptäcka de mest imponerande, autentiska delarna av ön och lära dig mer dess mångskiftande historia.  

Provsmaka den berömda Capri Limoncellon, kittla dina doft sinnen med utsökta parfymer från Carthusia parfymeri, där allt görs av helt naturliga lokala ingredienser, och hör legenden om hur denna doftande fabrik skapade Capris första parfym år 1380.  

Därefter får du tid att utforska ön på egen hand. Ta en avkopplande promenad längs stadens smala gator och gränder eller shoppa bland de många butikerna med hantverk och hantverksprodukter. Eller varför inte skämma bort dina smaklökar med en antipasto aptitretare i någon lokal bistro.

På denna utflykt har du även möjlighet att besöka den världsberömda Blå Grottan, en plats som finns omnämnd i otaliga böcker och dikter samt porträtterats i otaliga filmer och målningar. Din guide tar hand om alla arrangemang och eskorterar dig till denna unika upplevelse. Lär dig mer om grottans naturliga funktioner och fängslande historia, innan du får njuta av ön Capris mest kända och spektakulära plats.

Efter besöket vid Blå Grottan möter du upp resten av gruppen igen. På sena eftermiddagen, återvänder du till hamnen för att ta snabbfärjan tillbaka till Neapel, där den chartrade bussen väntar för att ta dig tillbaka till Rom.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?

Strax efter din att bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta den med på turen.

Var börjar turen?
Turen startar på centrala Piazza del Popolo, intill den stora fontänen med lejonen och obelisken. Samling 15 minuter innan avfärd.

Var slutar turen?
På Viale Washington, nära Piazza del Popolo.

Hur lång är turen?

Ca 14 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 2-14 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Viktig information:
- Tänk på att båtresan till Capri ibland kan påverkas av ogynnsamma väder- och sjöförhållanden. Om du är känslig för sjösjuka ber vi dig ta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder innan resan.
- Vissa platser vi besöker under dagen saknar skugga och skydd för solen. Vi rekommenderar att du tar med dig en hatt/keps, solkräm och en flaska vatten vid varmt väder.
- Besök vid Blå Grottan kan arrangeras vid förfrågan (med reservation för ogynnsamma väderförhållanden) och till ett pris av ca € 30. Tillvalet betalas på plats och endast med kontanter.
- Tänk på att om du väljer att besöka Blå Grottan så missar du en del av turen i Capri eller Anacapri, beroende på tidtabellen för besöket vid Blå Grottan.

Öppettider

Turer måndag, onsdag & lördag kl. 07:30.

Boka

ons, 21 nov 2018

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 14 timmar

Öppettider

Turer måndag, onsdag & lördag kl. 07:30.

Vägbeskrivning

VIP heldagstur till Capri