Sök biljetter

Liknande upplevelser

Endast entré till Vatikanen & Colosseum: Gå före i kön

Från kr 807
Gå före i köerna med Fast Track-biljetter till två av de mest populära sevärdheterna i Rom - Vatikanen och Colosseum! 

Höjdpunkter:
- Prioriterad entré till Vatikanen (tidsbestämd biljett)
- Prioriterad entré till Colosseum (öppen biljett)
- Upplev två av Roms mest fantastiska sevärdheter 
- Utforska Vatikanens museum 
- Beundra Sixtinska kapellet 
- Upplev det antika Rom i Colosseum 
- Vandra i Forum Romanum & Palatinen 

Endast entrébiljett till Vatikanen & Colosseum
Detta Fast Track-biljettpaket till Vatikanen och Colosseum har skräddarsytts för dig som hellre vill utforska Rom och Vatikanstaten på egen hand, i stället för att följa med på en guidad en rundtur. 

Spara tid och pengar genom att boka entré till båda attraktionerna samtidigt här på sidan. Köerna till både Vatikanen och Colosseum kan vara timslånga, så gör som andra smarta resenärer och boka biljetterna hemifrån. 

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter din att bokning är klar skickas en voucher till din e-post, det är bara att skriva ut den (eller visa upp den i din telefon) och ta med dig till Rom.

Hur fungerar det på plats?
Ta med din voucher (eller visa den på telefonen) till vår agent When In Rome Tours kontor nära entrén till Vatikanen, där du hämtar ut dina originalbiljetter till både Vatikanen och Colosseum. Biljetten till Vatikanen är endast giltig på det datum du väljer. Under bokningsprocessen får du välja vilken tid som passar dig bäst. Biljetten till Colosseum är en öppen biljett, som gäller för ett besök på valfri dag. Du måste hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan bokad entrétid till Vatikanen. 

Hur länge är mina biljetter giltiga? 
Biljetten till Vatikanen är endast giltig på det datum du väljer. Under bokningsprocessen får du välja vilken tid som passar dig bäst. Biljetten till Colosseum är en öppen biljett, och gäller för ett besök på valfri dag. 

Måste jag besöka Vatikanen först, innan jag besöker Colosseum?
Det smidigaste är att du besöker Vatikanen först, eftersom den biljetten är tidsbestämd, och du hämtar ut biljetten till Colosseum (öppen biljett) på samma ställe hos When In Rome Tours. Om du föredrar att besöka Colosseum någon/några dagar innan Vatikanen så kan du höra av dig till oss, så ser vi om vi kan skicka dig en e-biljett istället. 

Kan jag gå ut från respektive ställe och komma in senare igen? 
Nej, både Vatikanen och Colosseum har en strikt policy som nekar återinträde. 

Är det en särskild klädkod?   
Ja, det råder en strikt klädkod på alla religiösa platser. Knän och axlar måste täckas, för både män och kvinnor. Varken When In Rome Tours eller Ticmate kan hållas ansvarig för nekat inträde p g a olämplig klädsel. 

Finns det barnbiljetter? 
Ja, för barn mellan 6-17 år. Barn under 6 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen. 

Viktig information:  
- Du går före alla ordinarie köer, som kan vara mycket långa och med väntetid upp till flera timmar. Notera dock att det under vissa dagar som helgdagar, storhelger och religiösa helgdagar kan förekomma köer även vid den prioriterade entrén. Dessa kan inte undvikas helt, men är mycket kortare än de ordinarie köerna. 

- Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta med stora väskor, påsar eller ryggsäckar. Vatikanen tillåter endast små väskor och förbud råder mot stora väskor, kamerastativ, paraplyer eller ryggsäckar.  
- Notera att Colosseums källarvåning och tredje etage INTE ingår i biljetten. 

- Notera att entré till Peterskyrkan INTE ingår i biljetten. 
- OBS! Detta biljettpaket kan under högsäsong bli fullbokad med mycket kort varsel. I dessa fall kontaktar vi dig omgående och erbjuder dig alternativa datum eller full återbetalning!

Öppettider

Välj den tid du önskar besöka Vatikanen.

Boka

mån, 24 sep 2018

Öppettider

Välj den tid du önskar besöka Vatikanen.

Vägbeskrivning

Endast entré till Vatikanen & Colosseum: Gå före i kön

When in Rome Tours Via Sebastiano Veniero, 21 00192 Rom