Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Colosseum & Forum Romanum: Guidad tur - 3 timmar

4.8 (38)

Utforska de viktigaste platserna i det antika Rom tillsammans med en guide på denna trevliga halvdagstur på 3 timmar! Gå före i kön till Colosseum, Forum Romanum och Palatinen - du spenderar mindre tid i kö och mer tid till att lära känna historiska Rom. 

Höjdpunkter

- Gå före i kön till Colosseum, Forum Romanum & Palatinen
- Lyssna på guiden som ger liv åt det gamla Rom 
- Slösa inte bort dyrbar tid i långa köer 
- Se till att du får ut mesta möjliga av din semester 
- Hör om sevärdheterna från din kunniga guide
- Se antika Roms sevärdheter på endast 3 timmar

Vad kan jag förvänta mig?

Res tillbaka i tiden till det antika Rom 
Besök Roms mest ikoniska plats och landmärke, Colosseum, med en sakkunnig engelsktalande guide som ledsagar dig genom amfiteaterns blodiga förflutna, bland gladiatorer, grymma slagsmål och avrättningar. Du spenderar drygt en timme inne i Colosseum och får se den från två nivåer för att förstå hur det måste ha varit när läktarna var fullpackade, folkmassorna vrålade och en gladiators liv hängde på en nyckfull kejsares infall. 

Denna guidade rundtur inkluderar även Forum Romanum, där vi vandrar längs "Via Sacra" - den viktigaste vägen genom Forum Romanum, som en gång pulserade av festivaler och processioner när de romerska arméerna återvände från krig. Från Palantine Hill - Palatinen, den mest kända av de sju kullarna i Rom, kan du blicka ut över Colosseum, Forum Romanum och Nero’s Circus Maximus, där finns Palatine Hill, den mest kända av de sju kullarna i Rom. Härifrån kan duatt beundra utsikten över Forum Romanum och Nero's Circus Maximus, där tävlingar med hästdragna stridsvagnar en gång hölls. 

På Roms mest populära historiska turistplatser kan det vara mycket människor och högljutt - se till att få ut det mesta av ditt besök med både Fast Track-biljetter och individuella hörlurar, så att du alltid kan höra din guide. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress. Skriv ut den och ta med på turen. 

Var börjar turen? 
Vid Largo Gaetana Agnesi, på 2:a våningen i tunnelbanestationen Colosseo (B/blå linje). Här möter du din guide som bär en blå City Wonders tröja eller jacka. Samling 15 minuter innan turen startar. 

Var slutar turen? 
Turen slutar vid Palatine Hill. 

Hur länge varar turen? 
Ca 3 timmar. 

Viktig information

- Italiens historiska platser är bland de mest populära turistattraktionerna i världen, så räkna med stora folkmassor, särskilt i högsäsong och under skollov och stora helger.
- Vissa platser eller delar kan stängas med kort och oförutsägbart varsel. När detta händer förlängs besöket på ett annat ställe så att turen förblir i sin ursprungliga längd.

Biljettkategorier

Vuxen (15+) 
Barn (4-14) 
Små barn: (0-3) 

Boka
Från 648 kr

fre, 26 jul 2024

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Guidning på:

Varaktighet: 3 timmar

Vad ingår i priset?

- Prioriterad entré till Colosseum, Forum Romanum och Palatinen
- Auktoriserad engelsktalande guide 

Avgångstider

Vägbeskrivning

Colosseum & Forum Romanum: Guidad tur - 3 timmar

Adress
Largo Gaetana Agnesi, 00184 Roma, Italy

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!