Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Vatikanen på eftermiddagen

4.2 (175)

Besök Vatikanen på eftermiddagen. Med en biljett till denna eftermiddagstur i Vatikanens museer och Sixtinska kapellet går du förbi de ofta mycket långa entréköerna och har en auktoriserad och mycket kunnig lokalguide till ditt förfogande!  

Höjdpunkter

- Njut av en 2-timmars guidad tur i Vatikanstaten 
- Utforska de Vatikanens världsberömda museum 
- Upplev skönheten i Sixtinska kapellet 
- Besök Peterskyrkan på egen hand (om du vill)

Vad kan jag förvänta mig?

Guidad tur i Vatikanen 
På turen får du se alla höjdpunkter bland Vatikanens stora konstsamlingar, exempelvis Rooms of Raphael, The Belvedere Courtyard och självklart Sixtinska Kapellet. Din engelsktalande auktoriserade guide visar dig runt i det enorma museet och ser till att du får ut det mesta av din tid i Vatikanen. Guiderna på våra turer i Vatikanstaten är mycket populära och de får många positiva omdömen av våra gäster. ?

Efter Sixtinska Kapellet, som är det sista stoppet på den guidade delen av turen, har du direkt tillträde till Peterskyrkan, som du kan utforska på egen hand så länge du önskar!  

Vi erbjuder samma identiska tur tidigare på dagen – Vatikanen på förmiddagen. Om du även önskar en guidad tur inne i Peterskyrkan, kan vi rekommendera vår lite längre guidade tur Vatikanens Museum, Vatakomber och Peterskyrkan. 

Hur fungerar det?

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till mötesplatsen. 

Var börjar turen? 
Turen börjar vid When In Rome Tours kontor nära Vatikanstaten. Adressen står på din e-biljett. Samling 30 minuter innan turen startar. 

Var slutar turen? 
Utanför Peterskyrkan. 

Hur lång är turen? 
Ca 2 timmar. 

Är det en särskild klädkod? 
Ja, det är en strikt klädkod i Vatikanen. Axlar och knän måste täckas, detta gäller både kvinnor och män. Sandaler är okej.  

Viktig information

- Du går förbi alla ordinarie köer, och de kan vara mycket långa, upp till flera timmar. Dock kan det på dagar som romersk/katolska helgdagar och andra högtider vara kö. Detta kan inte undvikas, men dessa köer kommer att vara mycket kortare än den ordinarie!  
- Vatakomberna och andra delar av Peterskyrkan kan ibland med kort varsel hållas stängd pga. förberedelse inför högtid eller renovering. Ingen delåterbetalning av biljettpriset sker vid dessa tillfällen.
- Peterskyrkan kan ibland med kort varsel hållas stängd av oförutsedd aktivitet. Om vi får information om detta i förväg, försöker vi alltid kontakta våra kunder för eventuell ombokning till annat datum eller full återbetalning.
- Av säkerhetsskäl rekommenderar vi starkt att du inte tar med några stora väskor eller påsar! 
- Denna tur är en vandring till fots, så vi rekommenderar bekväma skor!

Öppettider

Dagligen kl 14.15 eller 14:30. Stängt söndagar och på romersk/katolska helgdagar!

Boka
Från 650 kr

sön, 19 maj 2024

Bästsäljare

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar

Vad ingår i priset?

- Prioriterad entré till Vatikanmuseerna.
- En två timmars guidad tur.
- Tillträde till Sixtinska kapellet och Peterskyrkan.

Öppettider

Vägbeskrivning

Vatikanen på eftermiddagen

Adress
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!