Sightseeing

Här kan du läsa mer om våra olika guidade turer i Rom! Följ med på en promenad bland Roms vackra kyrkor, utforska staden på en Segway, se både det antika Rom och Vatikanstaten på en heldagstur, eller varför inte njuta av en kvällspromenad och uppleva Rome by night?

Sightseeing
 
Roms kryptor & katakomber

Roms kryptor & katakomber

5.0
(2)

Följ med på en fascinerande resa tillbaka i tiden, längs Roms långa vindlande katakomber och dess kryptor. Du kommer aldrig tro vad som ligger under Roms gator, förrän du ser det med dina egna ögon! Besök den kusliga Capuchin-kryptan, dekorerad med dödskallar och ben och utforska Basilica San Clemente! Boka biljetter hemifrån!

Från 792 kr
Big Bus Rom Hop-on Hop-off

Big Bus Rom Hop-on Hop-off

Upptäck Roms mest berömda sevärdheter och platser med Big Bus Tours! Det finns knappast ett bättre sätt att njuta av Roms sevärdheter än från en öppen dubbeldäckare. Välj mellan en 24 eller 48 timmars biljett och få fyra turer till fots på köpet. Beställ Big Bus Rom hop-on hop-off biljetter och börja din sightseeing direkt i Rom!

Från 299 kr
Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen är en guidad 4,5 timmars tur genom gatorna i antikens Rom och Vatikanstatens prakt. Gå före i köerna till Colosseum och Vatikanmuseerna med din guide och utforska några av Roms mest otroliga sevärdheter. Boka biljett nu och säkra din plats på denna populära tur!

Från 1135 kr
Kvällspromenad i Rom

Kvällspromenad i Rom

4.0
(1)

Njut av en 2-timmars guidad promenad i Rom vid solnedgången och upplev den vackra staden i ett nytt ljus. Se många av de mest berömda sevärdheterna, som Pantheon, Capitol Hill, Piazza Navona och mycket mer. Boka dina biljetter till denna kvällstur redan idag!

Från 516 kr
Rom på en Segway

Rom på en Segway

Utforska Rom på det mest roliga och underhållande sättet - på segway! Det är den perfekta sightseeingturen för både familjer med tonåringar, par och individer, som skulle vilja se Rom och lära sig mer om den historiska staden. Boka dina biljetter online och säkra din plats på denna populära tur!

Från 860 kr
Heldagstur i Rom

Heldagstur i Rom

4.5
(11)

Följ med på en heldagstur i Rom och upplev stadens alla höjdpunkter. Du får inte bara njuta av Roms mest berömda sevärdheter, du går dessutom före i de timmeslånga köerna till både Colosseum, Vatikanens Museum och Peterskyrkan.

Från 1479 kr
Vatikanen & Rom City Pass

Vatikanen & Rom City Pass

4.2
(9)

Med ett Vatican & Rome Card får du fri entre till Vatikanstaten, dess museum och trädgårdar, entrébiljetter till två valfria sevärdheter, fria resor i Rom med buss och metro samt rabatt på över 30 attraktioner. Boka Vatikanen & Rom-kortet här!

Från 1273 kr
I fotspåren av Änglar & demoner

I fotspåren av Änglar & demoner

4.3
(3)

Besök platser från Dan Browns världsberömda roman "Änglar och demoner" på en 3-timmars guidad promenadtur i Rom. Upptäck hemligheterna i Illuminati-rörelsen bland statyer av Bernini och texter av Galileo. Säkra dina biljetter, boka i förväg!

Från 287 kr
Roms torg & piazzor

Roms torg & piazzor

Besök Roms mest spektakulära torg och piazzor på en tre timmars guidad promenad med en liten intim turistgrupp. Vandringen börjar vid ett av Roms mest berömda torg, Petersplatsen, och fortsätter till Piazza Navona, Pantheon, Fontana di Trevi och Spanska trappan. Det blir en oförglömlig utflykt – boka din biljett redan idag!

Från 860 kr
Roms fontäner

Roms fontäner

Följ med på en omtyckt guidad promenad i Rom och se stadens vackra fontäner. Besök Piazza Navona, se Pantheon, kasta ett mynt i Fontana di Trevi och beundra den otroliga Triton-fontänen. Säkra din biljett till turen, boka hemifrån!

Från 287 kr
Rom i aftonskrud

Rom i aftonskrud

Njut av den magiska atmosfären i Rom by night, på denna 2,5 timmes guidade kvällspromenad. Beundra vackert upplysta torg, fontäner och stadens renässans- och barockarkitektur. Din lokala guide och konsthistoriker berättar om stadens imponerande arkitektur och historia. Säkra din plats, boka din biljett hemifrån!

Från 860 kr
Familjen Borgia - en historisk tur till fots

Familjen Borgia - en historisk tur till fots

Låt din lokala konsthistoriker och guide ta dig med på en fascinerande två timmars promenad i Rom. Lär dig mer om den mäktiga, kontroversiella och grymma romerska renässansfamiljen – Borgias, och beundra några av de skatter som finns kvar från det framstående House of Borgia. Boka biljetter i förväg!

Från 860 kr
Spökjakt i Rom

Spökjakt i Rom

Följ med på en 2-timmars spökjakt i Rom, en kvällspromenad där du får höra berättelser om mystiska legender och intressanta myter. Vandra längs de historiska gatorna och leta efter några av Roms levande döda. I turen ingår några av Roms mest berömda sevärdheter, upplysta på kvällen.

Från 860 kr
Hop-On Hop-Off Rom CitySightseeing

Hop-On Hop-Off Rom CitySightseeing

Att utforska Rom på egen hand har aldrig varit så enkelt och spännande! Använd de röda CitySightseeing Hop-on Hop-off bussarna och beundra denna underbara stad i din egen takt! Välj mellan 24, 48 eller 72-timmars biljetter eller ett biljettpaket som även inkluderar Vatikanen eller Colosseum. Boka biljetter hemifrån och spara tid!

Från 321 kr
Roms kryptor, katakomber & mörka hjärta

Roms kryptor, katakomber & mörka hjärta

Upplev Roms mörka förflutna på en kuslig tur bland stadens kryptor och katakomber! Besök gamla delar av stadens hjärta och begravningsplatser långt under de moderna och hårt trafikerade gatorna. Utforska Roms katakomber, besöka basilikan San Clemente och Kapucinerkryptan - även känd som "Benkapellet". Max 20 deltagare per grupp! Boka redan idag!

Från 963 kr
Guidad tur i Galleria Borghese konstmuseum - gå före i kön

Guidad tur i Galleria Borghese konstmuseum - gå före i kön

Njut av en guidad visning i ett av Roms rikaste och mest intressanta konstmuseum, Galleria Borghese. Galleriet rymmer en stor och brokig samling av skulpturer och målningar av mästare som Bernini, Canova, Caravaggio och Titian. Se mer av Villa Borghese och trädgårdarna än någon annan, och till samma pris som de turer som innehåller mindre. Boka din guidade tur här!

Från 677 kr
Tur till Trastevere inkl. exklusiv privat middag

Tur till Trastevere inkl. exklusiv privat middag

Säkra din plats på denna extremt begränsade och exklusiva tur till Trastevere. Njuta av en delikat 4-rätters äkta italiensk middag. Upplev romantiska Rom när det är som bäst, boka biljetter till turen redan idag!

Från 1078 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen