Colosseum & kvällstur i Rom

Colosseum & kvällstur i Rom

Pris från 856 kr

Vår 2-i-1 sightseeing börjar med en guidad tur i Colosseum, där du får ta en titt ner i den sällan skådade källaren i Colosseum. Därefter blir det en guidad tur i Forum Romanum, följt av tid att utforska Palatinen på egen hand. Avsluta dagen med en guidad kvällspromenad runt i Roms historiska hjärta!

Höjdpunkter:
- 2-i-1 sightseeing - Colosseum och kvällstur i Rom
- Gå före i köerna till Colosseum med din guide
- Titta ner i Colosseums källare
- Guidad tur i Forum Romanum
- Spendera tid att utforska Palatinen på egen hand
- Ta en paus på en bar innan del 2 av turen börjar
- Njut av en promenad i det historiska hjärtat av Rom

Njut av antika & historiska Rom
Skippa de långa köerna och gå direkt in den berömda amfiteatern med din guide, där du får höra mer om varför det dagliga livet var ett farligt liv för många av Roms invånare under antiken. Hör mer om varför Colosseum byggdes, när och av vem. Du får även titta ner i den sällan skådade källaren i Colosseum, med de underjordiska kamrarna där djur, rustningar och vapen hölls gömda.

Vandra över arenagolvet där så många människor dog för den offentliga underhållningen. Du får gå nästan ända upp till toppen av Colosseum, där du kan njuta av en fantastisk utsikt över de världsberömda ruinerna. Vandra därefter tillbaka ner till terra firma, där du får veta mer om Colosseum och Porta Libitinas mörka själ.

Efter besöket i Colosseum är det dags för en omfattande guidad tur i Forum Romanum, där du får en närmare titt på Roms ursprung; myterna, kulterna, templen, kristnandet, kejsarna, slavarna och hur allt detta har format den värld vi lever i idag.

Del 1 av denna 2-i-1 sightseeing, avslutas cirka kl. 17:30. Du kan stanna kvar i Forum Romanum och Palatinen i ytterligare en timme och utforska området på egen hand.

När du lämnar Forum Romanum har du tid att pausa lite i en bar i närheten, innan kvällens rundvandring i Rom, del 2 av denna 2-i-1 sightseeing, börjar kl. 19:00.

Vi ger oss iväg på en fantastisk och fascinerande promenad bland de vackraste torgen i Rom, där du får se magnifika fontäner, tempel, kyrkor, monument och ruiner av det verkliga Rom, både på och utanför allfartsvägarna.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen?
Turen startar utanför turistbyrån på Via dei Fori Imperiali. Adressen står på din e-biljett. Vänligen möt upp 15 minuter innan avfärd.

Hur lång tid varar turen?
Ca 4,5 timmar.

Är detta en guidad tur till fots?
Ja, det är en guidad promenadtur, vilket innebär en hel del gående, upp och ner för kullar och trappor. Bekväma skor rekommenderas.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn under 18 år.

Viktig information:
Av säkerhetsskäl är ryggsäckar, stora handväskor, resväskor etc. förbjudna inne i Colosseum, Forum Romanum och Palatinen.

 

Boka biljetter

Välj datum
Colosseum & kvällstur i Rom Info

Colosseum & kvällstur i Rom
Turen startar utanför turistbyrån på:


Via dei Fori Imperiali 1
00186 Rome

Info

Colosseum & kvällstur i Rom
Dagligen (utom söndagar) kl. 15:00.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Manzoni

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen