Det bästa av Rom - 2 h

Det bästa av Rom - 2 h

Pris från 631 kr

Om du var tvungen att välja ett område i Rom att besöka tillsammans med en auktoriserad guide, så bör du utan tvekan välja Colosseum Highligts; Colosseum & Forum Romanum - Det bästa av antika Rom på 2 timmar! Denna sightseeing är en av våra mest populära turer i Rom – se själv! 

Höjdpunkter:
- Njut av en 2-timmars guidad tur i Antika Rom
- Gå före i köerna till Colosseum
- Utforska de antika ruinerna i Forum Romanum

Upptäck Antika Rom
Denna sightseeingtur (till fots) återupplivar de vackra ruinerna och berättar många blodiga och upprörande historier om kejsare, gladiatorer och slavar! Vandra i fotspåren av hjältar och tyranner som Julius Caesar, Nero och Trajanus samtidigt som du får veta mer om Roms grundande, imperiets resa mot makten och slutliga kollaps.

De antika ruinerna i Forum Romanum och Colosseum blir levande på nytt och du lär dig varför alla vägar leder till Rom! Låter denna tur intressant, men att du även skulle vilja se lite mer av Roms centrala stadskärna? Då kan Det bästa av Rom - 3,5 h, vara något för dig!

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till mötesplatsen.

Var börjar turen?
Samling utanför turistbyrån på Via dei Fori Imperiali. Möt upp 20 min innan turen börjar.

Var slutar turen?

Vid Forum Romanum.

Hur lång är turen?
Ca 2 timmar.

Finns det barnbiljetter?

Ja, barn priser gäller för barn 6-17 år. 
Barn under 5 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

Viktig information:

- Du går förbi alla offentliga köer, och de kan vara mycket långa, upp till flera timmar. Dock kan det på dagar som romersk/katolska helgdagar och andra högtider vara kö. Detta kan inte undvikas, men dessa köer kommer att vara mycket kortare än den offentliga! 

- Av säkerhetsskäl rekommenderar vi starkt att du inte tar med några stora väskor eller påsar! 
- Denna tur är en vandring till fots, så bär lämpliga skor!

 

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 45 kundrecensioner
Colosseum och Forum Romanum

Mycket duktig guide. Tog dock en fjärdedel av tiden innan vi var inne på Colosseum. Skulle dock med facit i hand valt en tur på någon timme mer så ett besök på Palatinen hade hunnits med.

Janette, Åby
MÅN, 02 MAJ 2016
4.3
Colosseum och Forum Romanum

Mycket duktig guide. Tog dock en fjärdedel av tiden innan vi var inne på Colosseum. Skulle dock med facit i hand valt en tur på någon timme mer så ett besök på Palatinen hade hunnits med.

Janette, Åby
MÅN, 02 MAJ 2016
4.3
Colloseum och Forum Romanum

Kunnig och mycket bra guide . Vi var en liten grupp och kunde hela tiden ställa frågor.
Supernödja !
Enda nackdelen var köerna vid säkerhetskontrollen som försenade oss och gjorde att det blev lite kort på slutet

Elisabet, Hammarö
LÖR, 09 APR 2016
4.3
Colloseum och Forum Romanum

Kunnig och mycket bra guide . Vi var en liten grupp och kunde hela tiden ställa frågor.
Supernödja !
Enda nackdelen var köerna vid säkerhetskontrollen som försenade oss och gjorde att det blev lite kort på slutet

Elisabet, Hammarö
LÖR, 09 APR 2016
4.3
Vatikanen, Colloseum och Forum Romanum

Vi bokade två turer hemifrån och det visade sig vara värt varenda krona. Kunniga guider, speciellt Luigi som visade oss Vatikanen.Att slippa dessa oändliga köer är även det värt pengarna. Bokade online hemifrån och allt funkade perfekt! Rekommenderas!

Bo, Halmstad
SÖN, 20 MAR 2016
4.3
Vatikanen, Colloseum och Forum Romanum

Vi bokade två turer hemifrån och det visade sig vara värt varenda krona. Kunniga guider, speciellt Luigi som visade oss Vatikanen.Att slippa dessa oändliga köer är även det värt pengarna. Bokade online hemifrån och allt funkade perfekt! Rekommenderas!

Bo, Halmstad
SÖN, 20 MAR 2016
4.3
Bästa guideturen

Vi bokade guidning för Colosseum och Antika Rom och hade den fantastiska turen att få James som vår guide. Han gjorde timmarna intressanta, roliga och helt oförglömliga! Väldigt påläst, kunde svara på alla frågor (och ville gärna ha frågor dessutom) och det märktes att han brann för detta. Så boka denna rundtur, mycket mycket bättre än många andra vi varit på sär man får hörlurar och en oengagerad människa. Detta var värt varenda krona. Tack James!!

Anna, Karlstad
MÅN, 07 SEP 2015
4.3
Jättebra!

Lätt att boka och bara skriva ut biljetterna. Lätt att hitta gruppen och mötesplatsen. Jättebra guide (Nicola eller nåt liknande från England). Hon var trevlig, rolig, lätt att förstå och pratade så att alla hörde. Fantastiska sevärdheter! Vi gick före alla köerna. Lagom med en två timmars rundtur.

Anneli, Trollhattan
TIS, 18 AUG 2015
4.3
Dubbel upplevelse med guide

Colusseum blev en helt annan upplevelse tack vare den fantastiske guiden James. Med lagom mycket humor och stor inlevelse förmedlade han sina intressanta kunskaper om Colusseum och livet i Rom under kejsartiden. Relevanta jämförelser med modern tid gjorde att vår bild av Rom blev väldigt imponerande!

Anna, Hässleholm
TOR, 02 JUL 2015
4.3
Mycket givande guidetur

Supersmidigt att boka hemifrån. Värt varje krona att gå förbi alla köer och få en så kunnig guide. Vi hade samma entusiastiska och engagerade kille som guidade båda gångerna. Bra beskrivning för att hitta mötesplats. Kommer alltid att boka guidning i förväg i fortsättningen. /Birgitta Helsingborg

Birgitta, Rydebäck
SÖN, 21 JUN 2015
4.3
colloseum

tydlig o bra guide kunnig och intresserad toppen

Ingalill, Björklinge
ONS, 03 JUN 2015
4.3
Collosseum

Vi hade en fantastik guide, Chiara. Lätt att förstå och mycket intressant. Bra att förboka innan så man slipper alla långa köer. Lite svårt med uppsamlingsplatsen då den var en bit ifrån Collosseum.

Katarina, Skövde
FRE, 15 MAJ 2015
4.3
Bra!

En bra guide. En tvåtimmar tur var lagom för oss. Mycket att se.

Sven, Visby
MÅN, 13 APR 2015
4.3
Rom

Hej !
Besöket var mycket bra. Vår guide var fantastisk. Vi var en liten grupp, nio personer, så det blev mycket personligt. Det som var mindre bra var säkerhetskön till Colluseum men det är ju inte så mycket att göra åt i synnerhet när det är Påsk och så mycket folk.
Men där har Italienarna lite att jobba på, att organisera en effektiv kö ! Colluseum imponerade, Forum Romanum inte lika mycket men det var väldigt vackert.

Bengt, Falkenberg
TOR, 09 APR 2015
4.3
Underhållande och Lärorikt

Mycket kunnig och välutbildad Guide

Michael, Helsingborg
ONS, 01 APR 2015
4.3
Colosseum med guiden Kiara

Kiara is an excellent and humoristic guide. We all learned so much and time just flew away! Thank you Kiara!

Linda, Gustavsberg
LÖR, 21 MAR 2015
4.3
Awesom

The best guide ever. A lot of info and insight to Roman history. Happy and cheerful. Small group made it easier to follow the tour. Would recommend this tour.

Åsa, Anneberg
SÖN, 15 MAR 2015
4.3
Härlig upplevelse

Vi hade en fantastiskt rolig och kunnig guide som verklige levde sig in i historien.
Hon tog stor hänsyn till alla och deras behov och jag kan verkligen rekommendera alla som funderar på att ta dessa turer, sluta fundera och beställ för det kommer vara ett minne för livet.

Niklas, Eslöv
TOR, 12 FEB 2015
4.3
Colosseum. Antika Rom

Fantastisk upplevelse speciellt med vår guide Chiara. Hon var verkligen duktig, påläst och trevlig. Tog sig tid.

Mats, Stockholm
FRE, 24 OKT 2014
4.3
Rekommenderas varmt!

Guiden, Chiara, var kunnig, pedagogisk och skicklig. Vi lärde oss oerhört mycket under förmiddagen vilket vi inte hade gjort på egen hand. Mycket bra att vi fick passera köer så att tiden utnyttjades maximalt. Chiara var dessutom full av humor och bjöd på sig själv.

Ann, Stockholm
TOR, 23 OKT 2014
4.3
Intressant guidad tur i Rom

Trevlig o kunnig guide, lagom stor grupp, 13 st. Vi är väldigt nöjda.

Ted, Falköping
LÖR, 18 OKT 2014
4.3
Inlevelsefullt

Guiden var riktigt inspirerande och duktig.

Helena, Flarken
TIS, 07 OKT 2014
4.3
Bästa guiden!

Älskade vår engelsktalande guide. Hon väntade på oss fast vi var 10 min sena, tack vare taxi strul. Hon kollade att alla var med och var jättetrevlig. 5 plus till henne och 5 plus för att allt gick så bra vid bokningen hos RomBiljetter. Lätt att betala, lätt att hitta tack vare beskrivningen på biljetten. Colosseum och Antika Rom måste ses med en "levande" guide, vi hade så många frågor som vi fick svar på. 2timmar var precis lagom rundvandring. Tack för upplevelsen! /Norrköping

Linda, Norrköping
ONS, 20 AUG 2014
4.3
Guidning Colosseum och Antika Rom

Vi blev guidade runt av en amerikanska som tyvärr pratade ALLDELES på tok för fort. Det blev svårt att hänga med. Dock var hon väldigt kunnig och med glimt i ögat. Vi var en grupp på 10 och det var lagom. Speciellt då vi kom innanför Colosseum hade det varit svårt att hålla ihop med fler personer.

Ann, Nol
TOR, 07 AUG 2014
4.3
Colloseum tour

Most fantastic guid ever, she really knows all and give the tour 100% satisfaction. The guid Ciara is valuable when doing tours like this.
/Peo

Per-ola, Nybro
FRE, 30 MAJ 2014
4.3
Guide Colosseum och Antika Rom

Vi är väldigt nöjda med att ha bokat en guide. Det blev en lagom stor grupp och vår guide Sarah (från USA) hade mycket att berätta och gjorde det på ett både lättsamt och trevligt sätt. Det var en varm dag, men hon jäktade inte på någon utan tog sig tid så att de som behövde kunde pusta lite emellanåt. Tack var denna guidade tur så vet vi nu så väldigt mycket mer om romerskt historia än tidigare och vi är nöjda.

Camilla, Veberöd
MÅN, 26 MAJ 2014
4.3
Colosseum och Vatikenen

Guiden på Colosseum var bra och hon pratade bra engelska, dock var det svårt att höra ibland eftersom vi inte hade hörlurar. Vilket vi hade på Vatikanen.
Vatikanen var den bästa guidning jag nånsin har varit på! Har varit på en hel del genom åren, men guiden Kiara,(stavas inte så men hon uttalade det så) hon var så proffsig, kunnig, rolig och pratade fantastisk lättförstålig engelska. Tre timmars turen blev nästan 5 timmar på grund av hennes proffsighet och hon ville verkligen visa oss allt. det blev ingen lunch för henne, hon gav oss helhjärtat allt, ooaaww!!

Monica, Karlskrona
FRE, 09 MAJ 2014
4.3
Värt varje peng!

Vi gjorde Colosseum kl.9 på morgonen. Det var en bra tid, då det inte hunnit bli riktigt mycket turister ännu och inte så varmt :) Vi tog tunnelbanan och kom direkt upp på plats vid Colosseum. Mötesplatsen var en liten bit längre bort, men inga problem att hitta den med kartan. Guiden hette Sara och pratade amerikanska. Hon var lite svår att förstå, då hon pratade väldigt snabbt och hade någon slags amerikans dialekt, men det var ok ändå och hon var mycket bra! Det vi rekommenderar är en bokad guidad tur, det är värt varenda peng, med tanke på att du går förbi köerna och det kostar inte så mycket mer om du köper en egen biljett. Du får veta precis allt om historien, kejsarna och byggnaderna i Colosseum och antika Rom. Det kan jag säga att vi inte hade en aning om innan??? Sammanfattningsvis... Mycket bra! Boka en guidad tur och få ut max av din Rom-resa!

Lena, Kvissleby
TIS, 06 MAJ 2014
4.3
Mycket bra upplevelse

Måste ses helst med en bra guide vilket vi hade.

Aysen, Solna
TIS, 29 APR 2014
4.3
Colesseum

Fantastiskt säger jag bara. Man ville inte gå därifrån. Och guiden var jättebra och rolig. Fick oss alla att känna oss sedda.

Elisabet, Olofstorp
MÅN, 28 APR 2014
4.3
Fantastisk upplevelse!

Rafaela, mycket kunnig guide, lyckades fånga oss alla under en två timmars upplevelserik vandring! Tänk på att få med hela biljetten inklusive PDF filen när du skriver ut biljetten! Stort tack till Ticmates kontor och särskilt Anna, som hjälpte oss lösa vårt problem. Att besöka Colosseum känns som ett måste när man besöker Rom och att köpa biljetten på Ticmates sparar mycket tid, då man slipper alla köer.

Paul, Hjärup
MÅN, 21 APR 2014
4.3
Värt varenda krona!

Väldigt duktig och kunnig guide. Började med antika Rom och avslutade på Colosseum vilket var bra så man kunde gå inne i Colosseum själv efter turen! Värt varenda krona, gick förbi den "vanliga" kön på Colosseum som var ofantlig lång.

Stefan, Halmstad
TIS, 12 NOV 2013
4.3
Värt varenda krona!

Väldigt duktig och kunnig guide. Började med antika Rom och avslutade på Colosseum vilket var bra så man kunde gå inne i Colosseum själv efter turen! Värt varenda krona, gick förbi den "vanliga" kön på Colosseum som var ofantlig lång.

Stefan, Halmstad
TIS, 12 NOV 2013
4.3
Kolossalt

Mycket intressant med utmärkt guidning från en mycket kunnig och engagerad guide, Daniella. Turen som skulle ta 2 tim tog 2,5 tim och den var värd varje minut. Föreslår att turen utökas till 3 tim då det fanns ännu mer att få info om.

Kenth, Lidköping
SÖN, 03 NOV 2013
4.3
Intressant guidning

Mycket bra och kunnig guide som talade perfekt engelska. Gav oss mycket extra information och bakgrund om de intressanta objekt vi fick se. Kan verkligen rekommendera denna.

Kenneth, Värnamo
SÖN, 27 OKT 2013
4.3
Gladiator för några timmar

Ser inget som behöver förbättras.
En fantastisk tur där guiden var otroligt duktig och medryckande. Mycket större behållning av dessa historiska platser med en guide.
Mycket klokt att boka i förväg för att slippa köerna.

Anders, Lidköping
FRE, 25 OKT 2013
4.3
Gladiator för några timmar

Ser inget som behöver förbättras.
En fantastisk tur där guiden var otroligt duktig och medryckande. Mycket större behållning av dessa historiska platser med en guide.
Mycket klokt att boka i förväg för att slippa köerna.

Anders, Lidköping
FRE, 25 OKT 2013
4.3
Ovärderlig guide och en fantastisk upplevelse!

Hej!
Vi hade bokat Colloseum och Det antika Rom, tisdagen3/9. Vi var en liten grupp och vi mötte upp våran guide på morgonen. Och vilken guide!!!! En fantastiskt kunnig och rolig guide som facinerade oss alla med sin kunskap och stora intresse för historien här!! E amerikansk kvinna som bott i Rom i 10 år om jag inte minns fel. Minns tyvärr inte hennes namn. Skulle dock vilja veta det-för jag ska ta min man till Rom i april och då blir det samma tur och denna underbara kvinna är ett måste då!!!! En STOR 10 poängare till henne!
Vi är så nöjda!! Tack!!!

Pia, Oxie
SÖN, 08 SEP 2013
4.3
Fantastiska Colloseum!!!

En mycket prisvärd guidad tur! Så facinerand och häftigt!!
Vår guide-en amerikansk kvinna som bott i Rom i 10 år var fenomenal!!! Hon berättade för oss med en inlevelse att vi var helt hänförda!!!! Detta rekommenderas starkt!!!!!

Pia, Oxie
SÖN, 08 SEP 2013
4.3

Mycket bra guidning med lagom stor grupp och en mycket engagerad och bra guide!

Barbro, Östersund
LÖR, 24 AUG 2013
4.3
recension

jag tycker att det var en bra guidning. Jag är väldigt intresserad av historia och guiden var bra på att berätta om attraktionerna. Det skulle vara intressant om man kunde få följa med guiden ner i gångarna under colosseums "golv" och att guiden kunde berätta lite om det, för det ingick inte i denna tur.

Ella, Täby
MÅN, 19 AUG 2013
4.3
Kanon

Superbra att slippa köer, speciellt vid Colosseum.

Jens, Lilla edet
ONS, 07 AUG 2013
4.3
Juli i varma ROM med guidad tur

Var tillsammans med vänner och besökte Rom i juli.
Glada att vi valde den guidade turen, som startade klockan 09.00 på morgonen.
Lätt att hitta guiderna och trevligt bemötande vid mötesplatsen.
Skönt att slippa stå i köerna vid Colosseum. Gick bara förbi. Värt varenda krona.
Återkommer gärna./Maria

Maria, Göteborg
MÅN, 29 JUL 2013
4.3
Juli i varma ROM med guidad tur

Var tillsammans med vänner och besökte Rom i juli.
Glada att vi valde den guidade turen, som startade klockan 09.00 på morgonen.
Lätt att hitta guiderna och trevligt bemötande vid mötesplatsen.
Skönt att slippa stå i köerna vid Colosseum. Gick bara förbi. Värt varenda krona.
Återkommer gärna./Maria

Maria, Göteborg
MÅN, 29 JUL 2013
4.3
Tyvärr blev turen inställd ! Stor besvikelse

Tyvärr blev vår coluseum guide tur inställd , de hade försökt nå mig dagen innan enligt dem i Rom men vi stod och väntade på plats 1 tim , sen ringde jag och fick veta att det var inställt . Var väldigt tråkigt då det var en 40 års present till min man . Vi fick dock snabbt pengarna tillbaka av Helpdesk men kändes mycket dåligt och tråkigt .

Eleonora, Ösmo
LÖR, 13 FEB 2016
4.3

Boka biljetter

Välj datum
Det bästa av Rom - 2 h Info

Det bästa av Rom - 2 h
Via dei Fori Imperiali 1,
00187 Rome, Italy

Info

Det bästa av Rom - 2 h
Dagligen kl 08:45 eller 15:00.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Colosseo Station. Härifrån är det 5 min promenad.

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen