Endast entrébiljett till Colosseum

Endast entrébiljett till Colosseum

Pris från 339 kr

Köp din entrébiljett till Colosseum hemifrån och gör dig redo att utforska Colosseum, Forum Romanum och Palatinen i din egen takt! Originalbiljetten (e-biljett) skickas direkt till din inkorg! 
 
Höjdpunkter: 
- Skippa köerna till biljettkassan & gå direkt in i Colosseum
- Strosa runt i Forum Romanum & bestig Palatinen
- Låt dig uppslukas av Roms historia 

EXTRA! Få en GRATIS självguidad tur & mini-guide/handbok om Vatikanen* (OBS! entrébiljett tillkommer)

Utforska Colosseum & Antika Rom
Gå före köerna till Colosseum, Forum Romanum och legendariska Palatinen, med en förbokad endast entrébiljett.

Denna nya biljettvariant till Colosseum har skräddarsytts för de resenärer som hellre utforskar antika Rom på egen hand, än att delta i en guidad rundtur. Ett tips är att ta med en karta, en guidebok eller ladda ner någon informations-app, då det finns oändligt mycket att läsa om och se! Biljetten är en flexi-biljett, öppen för besök valfri dag och tid!

Hur får jag mina biljetter?
 
Strax efter att din bokning online är klar, (och senast inom 48 timmar), skickas din originalbiljett (e-biljett) till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med till Colosseums huvudingång. Du går förbi eventuella köer till biljettkassan, och kan istället gå direkt till vändkorsen vid ingången.

Du kan även välja att börja ditt besök vid Forum Romanum, huvudentrén finns vid Largo della Salara Vecchia 5/6, mitt på Via del Fori Imperali mellan Piazza Venezia och Colosseum. Eller börja besöket vid Palatinen, entrén finns på Via di San Gregorio 30, mellan Colosseum och Circus Maximus.

Hur länge är min biljett giltig? 
Du kan endast nyttja ditt inträde vid ett tillfälle. Om du går ut, får du inte komma in igen, detta p.g.a. strikta entréregler på respektive ställe. 

När kan jag besöka Colosseum? 
Din biljett till Colosseum är giltig för inträde från 14.00
 
Varför är dessa biljetter dyrare än priset som står på biljetten?
Priset du betalar per biljett inkluderar förutom biljettpriset till Colosseum, bokningsavgifter till vår lokala agent i Rom och till oss, Ticmate.
Om du köar vid Colosseums biljettkassa betalar du ca 14 € per biljett, och då får du räkna med att du får stå i kö under en lång tid. Väntetiden kan överstiga 2 timmar. Våra biljetter ger dig prioriterad entré, du sparar mycket tid genom att undvika köerna till Colosseums biljettkassa och vid ingången! Smarta resenärer väljer att boka i förväg och få förtur.

Kan jag ta med min ryggsäck? 
Nej, av säkerhetsskäl är ryggsäckar, stora handväskor eller resväskor inte tillåtna inne i Colosseum, Forum Romanum och Palatinen. 

Finns det barnbiljetter? 
Tyvärr, det finns inga särskilda priser för barn.

Är Colosseum handikappvänligt/rullstolsanpassat? 
Ja, huvudentrén är fri från trappsteg och interiören är relativt slät. En hiss finns till den övre nivån. Vissa partier utanför entrén består av kullersten. Forum Romanum och Palatinen är inte rullstolsvänliga med många trappsteg och nivåskillnader.

Viktig information
:
- Alla besökare måste gå igenom en säkerhetskontroll för att komma in i Colosseum. Du går inte förbi eventuella köer till säkerhetskontrollen.
- Notera att Colosseums källarvåning och tredje etage inte ingår i biljetten. 


* Vad kan jag förvänta mig av mini-guiden och den självguidade turen i Vatikanen?

Denna handbok och mini-guide om Vatikanen (som du får GRATIS med din Colosseum-biljett) är skapad av en av de mest eftertraktade privata guiderna i Rom och är ett oumbärligt verktyg för alla som vill få ut det mesta av sitt besök i Vatikanen, utan att vara bunden till en guidad rundtur. Den självguidade turen/handboken erbjuder endast de mest intressanta uppgifterna om Vatikanens konst, historia och arkitektur samt innehåller användbara tips som man vanligtvis bara får genom att boka en professionell guidad rundtur.

Du får ett PDF-dokument till mini-guiden tillsammans med din e-biljett till Colosseum.

Själva entrébiljetten till Vatikanen ingår INTE i den gratis självguidade turen i Vatikanstaten, men du kan köpa den i förväg här.

 

Riktigt bra 3.7

3.7 Betyg från 3 kundrecensioner
Smidigt

Smidigt, dock var det lite tidigt att hinna hämta biljetterna halv 9 på morgonen, hade uppskattats att kunna hämta biljetterna på fler ställen och med mer generösa öppettider.

Karin, Stockholm
TOR, 21 APR 2016
3.7
Smidigt

Smidigt, dock var det lite tidigt att hinna hämta biljetterna halv 9 på morgonen, hade uppskattats att kunna hämta biljetterna på fler ställen och med mer generösa öppettider.

Karin, Stockholm
TOR, 21 APR 2016
3.7
Otydligt

Från början förstod vi inte varför biljetterna skulle hämtas 8:45, och gör det fortfarande inte. Däremot är slutsatsen den att tiden var bra då detta blev en möjlighet att unvika de längsta köerna. Att "vägvisningen" utanför Colosseum var otydlig för oss med förköpta är en annan sak. Att vi till slut ändå hamnade i samma kö som alla andra för att gå genom säkerhetskontrollen är också en sak. Sammantaget tror jag vi tjänade mer på att vara i tid än att ha förköpta biljetter.

Pierre, Uppsala
TOR, 14 APR 2016
3.7

Boka biljetter

Välj datum
Endast entrébiljett till Colosseum Info

Endast entrébiljett till Colosseum
Colosseum,
Piazza del Colosseo,
Rom

Info

Endast entrébiljett till Colosseum
Colosseum har öppet dagligen 08:30-18:30 (apr-okt) och 08:30-16:30 (nov-mar). Sista entré 1 timme före stängning.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Manzoni

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen