Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

AS Roma

AS Roma grundades 1927 och var en del av den stora sammanslagning av de klubbar i Rom som Mussolini regimen ville få igenom. Ändå var klubben Roma allt annat än vad Benito Mussolini var. Roma är Roms arbetarklass lag och Roms röda lag.

Roma har genom åren samlat på sig få titlar, men har alltid varit ett storlag i Rom såväl som i Italien och i resten av Europa. Roma är inte i närheten av att vara det mest framgångsrika laget i Italien, men de bär ändå på det storhetsvansinne vi har sett hos Romare från historieböckerna, de vill vara störst och de vill vara bäst.

Eftersom Roma sällan vinner ligan, cupen eller når långt i de europeiska cuperna, flyttas fokus lätt från lagets jakt på titlar till kampen om staden. Roma - Lazio, det eviga derbyt i den eviga staden, Derby della Capitale, rött mot blått, vänster mot höger. Prio ett för en Roma-supporter är att vinna båda matcherna mot Lazio, prio två är att komma före Lazio i tabellen och sen kan man börja tänka på titlar.

När man tänker på Roma är det ofta ett ansikte som dyker upp på näthinnan - Prinsen av Rom, Francesco Totti. Han är ett oerhört unikt exemplar i dagens världsfotboll. Totti har inte spelat en minut för något annat professionellt lag än Roma och Italienska landslaget. Totti har gjort flest mål i Roma-tröjan och 2013 slog han även Gunnnar Nordahls rekord när det gäller flest mål i Serie A. Francesco Totti är en evig legend i denna eviga stad Rom, och om några år kommer säkert hälften av alla pojkar mellan 0 och 10 år i Rom heta Francesco, de andra barnen har föräldrar som hejar på Lazio.

Roma spelar på Stadio Olympico, ett jättebygge en bit utanför Rom. Gör som flera andra romare, ta dig ut till Olympico, avnjut en portion komage och se Roma kämpa om sin plats som stadens kejsare.

Ticmate Charity

AS Roma

Här kan du se AS Romas matchprogram på Stadio Olimpico i Rom denna säsong. Vi säljer biljetter till alla nedanstående hemmamatcher i Seria A, Italienska cupen och Champions League med AS Roma och även till många bortamatcher med Roma. 

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till AS Roma.