Utanför Rom

Passa på att se mer av Italien när du är på besök i Rom! Följ med på en busstur till den mytomspunna ruinstaden Pompeji, som begravdes under tjocka lager aska efter vulkanen Vesuvius utbrott år 79 e.Kr. Upplev Toscanas pärla, den vackra staden Florens, med sin magnifika katedral Il Duomo, samt världskända konstgallerier som Galleria dell'Accademia och Uffizierna. Läs mer om våra heldagsturer utanför Rom här!

Utanför Rom
 
Busstur till Pompeji

Busstur till Pompeji

4.0
(14)

Följ med på en busstur till de antika ruinerna i staden Pompeji, en bit utanför Rom. I turen ingår ett stopp i Neapel och en härlig lunch. Se till att förboka dina biljetter till denna fantastiska heldagstur där du får utforska den mytomspunna staden Pompeji.

Från 1663 kr
Busstur till Florens

Busstur till Florens

Tillbringa en dag i renässansens vagga Florens! Besök stadens stora sevärdheter som den berömda katedralen Duomo och Galleria dell’Accademia, där du kan beskåda Michelangelos staty av David. Bussresa t/r från Rom ingår. Boka biljetterna i förväg till denna populära utflykt!

Från 1892 kr
Det bästa av Toscana inkl. lunch & vinprovning

Det bästa av Toscana inkl. lunch & vinprovning

Följ med på en heldagstur från Rom till Toscana. På bara en dag du får provsmaka fina toskanska viner och ostar, njuta av spektakulär arkitektur, vackra vyer och en traditionell toskansk gourmetlunch. Gå inte miste om denna fantastiska utflykt, boka din biljett hemifrån!

Från 1479 kr
Bracciano & Odescalchi Castello inkl. lunch

Bracciano & Odescalchi Castello inkl. lunch

Följ med på ett äventyr bortom den livliga staden Rom och ut den prunkande och vackra landsbygden. Besök den medeltida fästningen Odescalchi Castle, utforska den charmiga staden Bracciano och njut av en härlig 3-rätters lunch med vin. Turen inkluderar bussresa från / till Rom. Boka din tur idag!

Från 1250 kr
VIP heldagstur till Capri

VIP heldagstur till Capri

Följ med på en exklusiv VIP heldagstur till Capri från Rom. Besök den vackra ön Capri, få en rundtur i parfymfabriken Carthusia, provsmaka limoncello och utforska den berömda Blå grottan (tillval). Boka biljetter idag och säkra din plats på turen!

Från 2855 kr
Italienska vingårdar & vinprovning

Italienska vingårdar & vinprovning

Italien är synonymt med gott vin, särskilt från regionen Toscana. Följ med oss på en trevlig halvdagstur med vinprovning och upplev den fantastiska vingården Pallavicini Estate. Njut den fantastiska naturen, utforska den gamla vingården och smaka på fyra av gårdens prisbelönta viner. Boka din tur idag!

Från 677 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen