Boka biljetter till Vatikanen

Vatikanen

Besök Vatikanstaten och utforska Vatikanens Museum med sina rika konstsamlingar, lär dig mer om de fantastiska målningarna i Sixtinska kapellet och låt dig hänföras av Peterskyrkans rymd. Läs mer om våra omtyckta och mycket populära guidade runturer i Vatikanstaten nedan.

Vatikanen
 
Hela Vatikanen & Peterskyrkan

Hela Vatikanen & Peterskyrkan

4.5
(158)

Upplev tre av de mest populära sevärdheterna i Rom: Vatikanens Museum, Sixtinska Kapellet, och Peterskyrkan med Vatakomberna - allt i en och samma guidade tur! Boka dina biljetter hemifrån och undvik alla köer!

Från 746 kr
Endast entrébiljett till Vatikanen & Colosseum

Endast entrébiljett till Vatikanen & Colosseum

Gå före i köerna till två av de mest populära sevärdheterna i Rom - Vatikanen och Colosseum! Om du bokar prioriterade entrébiljetter till både Vatikanen och Colosseum här, sparar du 5% jämfört med att köpa dem individuellt. Gör som andra smarta resenärer, boka biljetter hemifrån!

Från 792 kr
Vatikanen på förmiddagen

Vatikanen på förmiddagen

4.5
(109)

Boka dina biljetter till Vatikanen på förmiddagen hemifrån och säkra din plats på denna populära guidade tur i Vatikanens museer och Sixtinska kapellet. Peterskyrkan, kan du utforska på egen hand efter den guidade turen. Boka online och gå före i köerna!

Från 631 kr
Guidad tur i Vatikanen + Colosseum: Gå före i kön

Guidad tur i Vatikanen + Colosseum: Gå före i kön

Denna 2-i-1 biljett kombinerar en av våra mest populära guidade turer i Vatikanen (Inkl. Peterskyrkan) med en Fast Track-biljett till Colosseum, där du går före de ordinarie köerna. Colosseum biljetten ger dig även tillgång till Forum Romanum och Palatinen. Detta är ett mycket populärt biljettpaket, så se till att boka i förväg!

Från 975 kr
Endast entrébiljett till Vatikanen

Endast entrébiljett till Vatikanen

Hoppa över köerna till Vatikanen med förbokade biljetter! Det är bara att skriva ut din e-biljett, gå förbi de ordinarie köerna och direkt in i Vatikanstaten. Slösa inte dyrbar tid, köp en prioriterad entrébiljett till Vatikanen hemifrån!

Från 402 kr
Big Bus Rom Hop-on Hop-off

Big Bus Rom Hop-on Hop-off

Upptäck Roms mest berömda sevärdheter och platser med Big Bus Tours! Det finns knappast ett bättre sätt att njuta av Roms sevärdheter än från en öppen dubbeldäckare. Välj mellan en 24 eller 48 timmars biljett och få fyra turer till fots på köpet. Beställ Big Bus Rom hop-on hop-off biljetter och börja din sightseeing direkt i Rom!

Från 299 kr
Vatikanen på eftermiddagen

Vatikanen på eftermiddagen

4.1
(28)

Boka dina biljetter till Vatikanen på eftermiddagen hemifrån och skippa köerna till Vatikanen. Upplev Vatikanens museer och Sixtinska kapellet. Peterskyrkan, kan du utforska på egen hand efter den guidade turen. Boka online redan idag!

Från 631 kr
Audiens hos Påven

Audiens hos Påven

Upplev den enda guidade turen med audiens hos Påven. Tusentals pilgrimer från hela världen samlas varje onsdag för att se Franciskus och nu har du också chansen! Det är strikt begränsat antal platser, så se till att boka dina biljetter i god tid!

Från 390 kr
Vatikanens trädgårdar

Vatikanens trädgårdar

Njut av naturens skönhet och alla arkitektoniska skatter som gömmer sig i Vatikanens trädgårdar! På denna utflykt kan du beundra konstverk, naturliga underverk och många viktiga monument i världens minsta stat, åkandes i en miljövänlig öppen buss som kör dig runt i trädgården. Boka din plats på turen redan idag!

Från 975 kr
Vatikanen på kvällen inkl. middag

Vatikanen på kvällen inkl. middag

Njut av en exklusiv guidning av Vatikanens museum efter ordinarie stängningstid! Beundra de världsberömda konstverken i en långsammare takt och med mindre publik. I turen ingår en härlig middagsbuffé! Se till att få en plats på denna unika tur, boka din biljett hemifrån!

Från 1193 kr
Vatikanen & trädgårdarna, inkl. frukost

Vatikanen & trädgårdarna, inkl. frukost

Följ med på en exklusiv halvdagstur till Vatikanstaten! Undvik folkmassorna med ett besök tidigt på morgonen. Njut av en härlig frukostbuffé, koppla av på en 45-minuters tur i trädgårdarna i en minibuss, samt njut av en 3-timmars guidad promenad i Vatikanens museer och Peterskyrkan. Denna mycket populära tur säljer ut snabbt, så se till att boka dina biljetter i förväg!

Från 1594 kr
Utökad tur i Vatikanen

Utökad tur i Vatikanen

Njut av en förlängd tur i Vatikanen, en utflykt med det där lilla extra! I en garanterat liten grupp besöker du museerna, Bramante-trappan, Sixtinska kapellet, Pinacoteca och Peterskyrkan. Denna guidade tur är ett måste för alla som letar efter en djupgående rundtur i Vatikanen och dess museum! Boka dina biljetter hemifrån och skippa de långa entréköerna!

Från 998 kr
Vatikanen på kvällen

Vatikanen på kvällen

Utforska Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet på kvällstid och njut av mästerverken utan de stora folkmassorna. Varje år och under en begränsad period, håller Vatikanens museum öppet på kvällstid, efter de officiella öppettiderna. Se till att vara en av de lyckliga som får ta del av detta specialbesök! Boka biljetter redan idag!

Från 826 kr
Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen är en guidad 4,5 timmars tur genom gatorna i antikens Rom och Vatikanstatens prakt. Gå före i köerna till Colosseum och Vatikanmuseerna med din guide och utforska några av Roms mest otroliga sevärdheter. Boka biljett nu och säkra din plats på denna populära tur!

Från 1135 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen