Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Vatikanen & Sixtinska kapellet: Guidad tur - fredag kväll

4.5 (4)

Utforska Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet på kvällen och njut av mästerverken utan de stora folkmassorna. På denna unika guidade kvällstur lotsas du runt i de olika konstgallerierna av din auktoriserade guide och konsthistoriker och får bland annat se Raphaels rum. Med denna biljett besöker du Vatikanen utan de långa köerna, de stora folkmassorna och utan värmen som råder dagtid!

Höjdpunkter

- Besök Vatikanmuseerna efter de officiella öppettiderna 
- Undvik folkmassorna & värmen på dagen 
- Se det vackra taket i Sixtinska kapellet
- Besök Raphaels rum
- Låna ett headset så att du alltid kan höra din guide 

Vad kan jag förvänta mig?

Varje år och under en begränsad period, håller Vatikanens museum öppet på kvällstid, efter de officiella öppettiderna. 

Om du någonsin har besökt Vatikanmuseerna en sommarmorgon, kommer du snabbt att märka att ett besök på kvällen kan vara en helt annan upplevelse. De långa, stressiga köerna av människor och överhettade rum typiska för besök dagtid, är borta sedan länge. I stället kan du njuta av en avkopplande tur bland alla mästerverk museet har att erbjuda. 

Du får utforska Vatikanmuseerna tillsammans med en kunnig, engelsktalande guide, och ser många av de höjdpunkter som vi besöker under våra turer dagtid. Du får beundra gobeläng-galleriet och de fantastiska takmålningarna i kandelaber-galleriet. Du får utforska Rafaels rum, som visar befälhavaren på höjden av sin makt. Din karismatiska guide berikar besöket med anekdoder och historier bakom konsten och konstnärerna. 

Slutligen får du att uppleva Vatikanmuseets yttersta höjdpunkt, Sixtinska kapellet, i den unika atmosfären kvällstid. Få har haft möjlighet att stå under Michelangelos viktigaste skapelse vid den här tiden på dygnet! 

Hur fungerar det?

Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen. 

Viktig information

- Det råder en strikt klädkod i Vatikanen. Knän och axlar ska vara täckta på både män och kvinnor. City Wonders och Ticmate ansvarar inte om du nekas inträde på grund av olämplig klädsel.
- Vänligen notera att alla besökare måste passera en säkerhetskontroll. Vi ber dig att inte ha med stora väskor, påsar eller ryggsäckar på turen. Vatikanen tillåter endast små väskor. 
- Du kan använda gratis förvaringsskåp i Vatikanen, men det kan innebära att du måste lämna turen tidigare för att hämta ditt bagage vid ingången. 

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (6-17)
Små barn (0-5): gratis

Boka
Från 994 kr

sön, 19 maj 2024

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Vad ingår i priset?

- Ett besök i Vatikanmuseerna efter stängning
- Individuella hörlurar

Avgångstider

Vägbeskrivning

Vatikanen & Sixtinska kapellet: Guidad tur - fredag kväll

Adress
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma RM Italy

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!