Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Rom

Här på RomBiljetter.se kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till sightseeing i Rom, biljetter till en guidad tur i Vatikanen och Peterskyrkan, uppleva Colosseum och Forum Romanum, njuta av Rom by night eller se Rom från en Segway. Eller varför inte bara gå på upptäcksfärd bland Roms alla vackra platser med en lokal guide?

 • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

  4000+ produkter i 30 städer

 • 100 % säkra betalsystem

  Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

 • Betala i din lokala valuta

  Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Vatikanens höjdpunkter: guidad tur 2h

4.4 (458)
Från kr 620

Upplev det allra bästa i Vatikanen i Rom utan att spendera hela dagen på språng. På denna guidade tur får du att se alla höjdpunkter och du får lära dig massor från din guide med stor kunskap i konsthistoria. Denna tur är det absolut bästa sättet att se vad Vatikanstaten har att erbjuda och samtidigt undvika de långa köerna.

Höjdpunkter

- Njut av en 2-timmars guidad tur i Vatikanstaten
- Utforska Vatikanens världsberömda konstgallerier
- Upplev skönheten i Sixtinska kapellet
- Besök Peterskyrkan på egen hand (om du vill!)

Vad kan jag förvänta mig?

På denna välrenommerade guidade tur får du se alla höjdpunkter bland Vatikanens stora konstsamlingar. Din engelsktalande auktoriserade guide visar dig runt i det enorma museet och ser till att du får ut det mesta av din tid i Vatikanen. Guiderna på våra turer i Vatikanstaten är mycket populära och de får många positiva omdömen av våra gäster.

Du besöker Rooms of Raphael, The Belvedere Courtyard och självklart Sixtinska kapellet. Ta dig tid att titta upp och beundra taket som skapats av Michelangelo och njut av tystnaden, som är lika förtrollad av detta konstverk som du är.

Efter Sixtinska kapellet, som är det sista stoppet på den guidade turen, har du direkt tillträde till den magnifika Peterskyrkan. Här kan du till exempel se Pietà-statyn av Michelangelo. Statyn föreställer Jesus liggandes i jungfru Marias famn. Det finns det så mycket att se och du kan utforska kyrkan på egen hand så länge du önskar! 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med på turen, alternativt visa upp den i din mobil.

Viktig information

 • Du går förbi alla offentliga köer, och de kan vara mycket långa, upp till flera timmar. Dock kan det på dagar som romersk/katolska helgdagar och andra högtider vara kö. Detta kan inte undvikas, men dessa köer kommer att vara mycket kortare än den offentliga!  
 • *Peterskyrkan kan ibland, med mycket kort varsel, hållas stängd pga förberedelse inför en högtid eller ett särskilt arrangemang. Ingen delåterbetalning av biljettpriset sker om kyrkan är stängd.
 • Av säkerhetsskäl rekommenderar vi starkt att du inte tar med några stora väskor eller påsar!
 • Denna tur är en vandring till fots, så bär lämpliga skor!

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (6-17)
Små barn (0-5): Gratis

Öppettider

Se kalendern för datum och tider.

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 2 timmar

Vad ingår i priset?

- Entrébiljett till Vatikanmuseerna.
- Besök i Sixtinska kapellet och Peterskyrkan.
- En två timmars guidad tur.

Avgångstider

Vägbeskrivning

Vatikanen på förmiddagen

Adress
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!