Audiens hos Påven

Audiens hos Påven

Pris från 390 kr

Upplev den enda guidade turen till audiens hos Påven. Tusentals pilgrimer från hela världen samlas varje onsdag för att se Franciskus och nu har även du chansen! Det finns endast ett strikt begränsat antal platser, så se till att boka dina biljetter i god tid!

Höjdpunkter:
- Upplev audiens hos Påven med guide
- Lyssna till din guide via hörlurar 
- Njut av det mest stressfria besöket
- Låt din guide navigera dig genom folkmassorna
- Kom tidigt och få bra platser
- Njut av en liten grupp (max 20 personer)

Upplev en audiens hos Påven
Till din audiens hos Påven får du guidning och en grundlig förklaring av vad du kommer att uppleva, via hörlurar, av en kompetent och informativ guide.

Guiden hämtar upp din inbjudan och för den till dig. Ni är på plats tidigt för att säkerställa bästa möjliga chans att hitta bra platser och guiden stannar med gruppen tills påven börjar sin adress.

Du förses med hörlurar och leds till den plats där audiensen kommer att hållas, antingen vid Petersplatsen eller i Sala Paulus VI. På plats förklarar guiden ursprunget till påvedömet, från de första kristna via Konstantins tid och fram till nuvarande underverk i Vatikanstaten. Din kunniga guide ger en detaljerad beskrivning av händelserna i den påvliga audiensen och förbereder dig för ditt möte med Franciskus.

Upplev den vördnad och förundran som sker vid audiensen, när kardinaler predikar på olika språk och når ut till pilgrimer och besökare från hela världen.

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen?
Samling på Piazza Pio XII, med Peterskyrkan på vänster sida, i hörnet vid tidningskiosken. Vänligen var på plats 15 minuter innan turen startar.

Var slutar turen?
På Petersplatsen.

Hur lång tid varar turen?
4 timmar och 15 minuter.

Är det en särskild klädkod?
Ja, det råder en strikt klädkod. Knän och axlar måste täckas, för både män och kvinnor. Turoperatören City Wonders och Ticmate kan inte hållas ansvariga om någon nekas inträde på grund av felaktig klädsel.

Finns det barnbiljetter? 
Ja, för barn mellan 4-14 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

 

Boka biljetter

Välj datum
Audiens hos Påven Info

Audiens hos Påven
Möt din guide på Piazza Pio XII, med Peterskyrkan på vänster sida, intill tidningskiosken.

Info

Audiens hos Påven
Onsdagar kl. 07:45

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Ottaviano - Musei Vaticani (röd linje)

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen