Colosseum: gå före i kön

Colosseum: gå före i kön

Pris från 519 kr

Det bästa av antika Rom! Boka Fast Track-biljett hemifrån och få e-biljetten skickad direkt till din inkorg. Utforska Colosseum, Forum Romanum och Palatinen i din egen takt!

Höjdpunkter:
- Gå före i kön till Colosseum
- Promenera runt hela Forum Romanum
- Utforska Palatinen -
Fördjupa dig i romerska antiken
- Mobilbiljetter accepteras

Utforska Colosseum och hela gamla Rom
Spara tid med prioriterad entré till Colosseum, Forum Romanum och legendariska Palatinen. Denna Fast Track-biljett är skräddarsydd för alla resenärer som föredrar att utforska antika Rom på egen hand i stället för att följa med på en guidad rundtur. Glöm inte att ta med en karta och en bra guidebok, eller ladda ner en app, det finns så mycket att se och lära sig mer om!

Hur får jag min biljett?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till den e-postadress som du har uppgett. Skriv ut den eller visa upp i mobilen vid Colosseums ”skip the line”-ingång.

Hur länge är min biljett giltig?
Din entrébiljett till Colosseum, Forum Romanum och Palatine Hill gäller för ett besök och endast den dag och tidsbestämda entré du har valt. Var på plats 30 min före din bokade tid.

Varför är mina biljetter dyrare än om jag köper på plats?
Priset du betalar här per biljett är inklusive bokningsavgifter till Colosseum, till vår lokala agent i Rom och till oss, Ticmate. Om du står i kö till Colosseums biljettkontor för att köpa biljett där, är priset 14 Euro per biljett. Väntetiden kan överstiga 2 timmar. Våra biljetter är prioriterade entrébiljetter, så du sparar mycket tid genom att slippa stå i kö till biljettkassan och istället kan gå in via ”skip the line”-ingången! Smarta resenärer bokar alltid biljetter hemifrån och kan gå före i kön!

Finns det barnbiljetter?
Nej, tyvärr erbjuder vi inte barnbiljetter.

Viktig information:
- Notera att det är en flygplatsliknande säkerhetskontroll vid Colosseum, som alla besökare måste gå igenom. Du går inte före eventuella köer till säkerhetskontrollen, alla besökare går står i samma kö. Säkerhetskontrollen har stärkts under de senaste åren och reslulterar i längre köer, särskilt under högsäsong, festivaltider och skollov. Din väska blir kontrollerad, det är förbjudet att ta med drycker, med undantag för vatten! Stora väskor eller ryggsäckar är inte tillåtna.
- Denna biljett gäller inte till 4:e och 5:e våningen, dvs Colosseums källarplan och själva arenan.

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 3 kundrecensioner
Enkelt och tryggt

Lätt att hitta guiden och allt fungerade som förväntat

Mats
ONS, 30 OKT 2019
4.0
Colosseum

Det var så många som köpt "gå-före-i-kön-biljett" att det tog lång tid att komma in och därmed kortare tid till att gå runt i Colossetum.

Mats
MÅN, 14 OKT 2019
4.0
Smidigt

Super smidigt!

Natali
TIS, 21 MAJ 2019
4.0

Boka biljetter

Välj datum
Colosseum: gå före i kön Info

Colosseum: gå före i kön
Colosseum,
Piazza del Colosseo,
Rom

Info

Colosseum: gå före i kön
(apr-okt) 08:30-18:30
(nov-mar) 08:30-16:30
Sista entré 1 timme före stängning


Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Manzoni

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen