Galleria Borghese: gå före i kön

Galleria Borghese: gå före i kön

Pris från 365 kr

Säkra dina tidsbestämda entrébiljetter till konstmuseet Galleria Borghese i Rom. Biljetter är vanligtvis inte tillgängliga samma dag om du går till biljettkassan - biljetterna säljs ofta slut upp till en månad i förväg.

Höjdpunkter:
- Förboka tidsbestämda entrébiljetter
- Gå före i kön till Borghese Gallery
- Beundra de fantastiska konstverken

Gå före i kön till Galleria Borghese
Den välbärgade Borghesefamiljens privata konstsamling blev tidigt för stor för att rymmas ett enda hem, så den flyttades in i Galleria Borghese - en separat byggnad i den berömda parken Villa Borghese. År 1901 övergick samlingen i den italienska regeringens ägo och sedan dess reser turister från hela världen för att se detta vackra museum!

Biljetter är svåra att få tag i på plats, så se till att förboka tidsbestämda biljetter innan du reser hemifrån!

Det här lilla museet väger upp sin storlek tack vare de frodiga omgivningarna (rosa marmorväggar och resktäckta tak) och de ovärderliga mästerverken. Tack vare tidsbestämda entrébiljetter blir det aldrig trångt inne i museet, trots den stora publikmassan.

Höjdpunkter i konstsamlingen är Berninis skulpturer av David och Rape of Proserpina, den senare skapades när Bernini var 23 år. Andra höjdpunkter är Caravaggios målning Boy with a Basket of Fruit och Raphaels extraordinära målning Deposition of Christoch och Lady with Unicorn.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress. Skriv ut den och ta med till museet. Mobilbiljett accepteras.

Hur ska jag planera mitt besök?
Välj en tidslucka som passar dig, t.ex. 10-12, 12-14 eller dyligt. Den exakta tiden inom denna tidslucka, framgår tydligt på din e-biljett.
Var på plats 15 minuter innan din reserverade entrétid.

Vad ingår?
Tidsbestämt inträde till Galleria Borghese.

Vilka biljetttyper är tillgängliga?
Vuxen (18+)
Barn (0-17)

 

Boka biljetter

Välj datum
Galleria Borghese: gå före i kön Info

Galleria Borghese: gå före i kön
Piazzale Scipione Borghese 5
00197 Rom

Info

Galleria Borghese: gå före i kön
Tisdag-söndag: 08:30-19:30
Stängt på måndagar


Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Du kan ta buss 116 och kliva av vid Galleria Borghese, eller buss 910 (från Termini Station) och kliva av vid Pinciana/Museo Borghese.
Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen